Siirry sisältöön
Turun seudun joukkoliikenne

Näe ja koe

Turun seudun joukkoliikenteen eli Fölin kyydissä voit matkustaa niin Turussa, Kaarinassa, Raisiossa, Naantalissa, Liedossa kuin Ruskollakin. Koko alueella on voimassa sama hinnasto. Samat liput kelpaavat myös vesibussiliikenteessä.

""

Lähimatkailu onnistuu Fölillä

Keräsimme yhteen Föli-alueelta löytyviä mielenkiintoisia kohteita, joihin on helppo lähteä käymään heti, kun seikkailunhalu yllättää. Tutustu kohteisiin ja lähde reissuun – #föliseikkailu odottaa lähempänä kuin uskotkaan!

Matkailijalle

Fölin kyydissä voit matkustaa niin Turussa, Kaarinassa, Raisiossa, Naantalissa, Liedossa kuin Ruskollakin.

Voit ostaa lipun pankki- tai luottokortin ja mobiililompakon lähimaksulla bussista tai vesibussista. Tule kokemaan maailman helpoin matkustaminen!

""
""

Fölin liikenne Kuhankuonolle Kurjenrahkan kansallispuistoon

Osa Fölin linjojen 21 ja 23 vuoroista liikennöi Kuhankuonolle, Kurjenrahkan kansallispuistoon. Vuonna 2022 liikennettä ajetaan lauantaisin, sunnuntaisin ja pyhäpäivinä 25.4.–30.10. sekä arkisin myös 6.6.–7.8. 

Kansallispuistomatkalle kelpaavat kaikki Fölin matkakortit ja muut liput. Kertalipun voi ostaa myös lähimaksulla bussista.

 

Vesibussilla Ruissaloon

Vesibussit kuljettavat kesäisin Aurajoelta Ruissaloon ja Hirvensaloon. Matka maksetaan kuten bussiliikenteessä: joko matkakortilla, kertalipulla tai Föli-sovelluksesta ostetulla mobiililipulla.

""

Bussit Messukeskukseen ja Turkuhalliin

Linja 100 liikennöi Turun keskustasta Messukeskuksen ja Turkuhallin yleisötapahtumiin tarpeen mukaan. Kullekin tilaisuudelle laaditaan omat aikataulunsa. Turkuhallilla pelattaviin Liigan jääkiekko-otteluihin on laadittu yleisaikataulu, joka on voimassa koko kauden ellei tällä sivulla erikseen mainita poikkeuksista.

 

Pääsylippu on myös Föli-lippu!

Yhä useampi tapahtumalippu sisältää joukkoliikennelipun.

Pääsylippu on Föli-lippu, jolla voi matkustaa busseissa ja vesibusseissa ennen ja jälkeen tapahtuman. Erillistä lippua ei tarvita. Föli-lipun sisältävällä tapahtumalipulla voi matkustaa 3 tuntia ennen ja 2 tuntia jälkeen esityksen. Lipulla voi matkustaa yhteensä neljä matkaa eli molempiin suuntiin voi käyttää tarvittaessa yhden vaihdon.

HC TPS:n kausikortti sisältää Föli-matkat matseihin!

HC TPS:n 2021-2022 kausikortit sisältävät Föli-lipun! Kausikortilla siis ilmainen bussikuljetus Gatorade Centerille ja takaisin runkosarjan kotiottelupäivinä (ei koske harjoitusotteluita). Bussilippu on voimassa 3 tuntia ennen ottelua ja 2 tuntia ottelun jälkeen, oikeuttaa myös vaihtoon.

""

Fölissä käy lähimaksu

Matkustaminen Fölissä on helppoa, sillä voit maksaa kaikissa Fölin busseissa ja vesibusseissa näppärästi pankki- ja luottokortin sekä mobiililaitteen lähimaksulla.

Matkan voi kuitenkin edelleen maksaa myös Föli-sovelluksella ja matkakorteilla.

campaign bild

Lasten Föli

Fölillä matkustaminen on helppoa kaikille, myös lapsille!

Lasten Föli -sivulta löydät ohjeita ensimmäisiin bussimatkoihin, sekä hauskaa Föli- aiheista tekemistä. 

""