Siirry sisältöön
Turun seudun joukkoliikenne
""

Etusivu

Reittiopas
Lähtö nyt

  Hae pysäkkiaikataulu

  Häiriöt ja muutokset liikenteessä

  Bussilla Naantalin asuntomessuille 15.7.–14.8.2022

  Asuntomessujen aukioloaikoina kaikki Fölin linjojen 6 ja 7 vuorot ajetaan messuportille. Messuille pääsee siis näppärästi niin Turusta, Naantalin keskustasta, Raisiosta, Kaarinasta kuin Liedostakin! 

  Matka-aika messualueen portille on Turusta noin 50 minuuttia, Raisiosta noin 25 minuuttia ja Naantalin keskustasta noin 10 minuuttia. Voit maksaa bussimatkan Fölin matkakorteilla tai pankkikortin lähimaksulla. Lipun voi ostaa myös Föli-sovelluksesta etukäteen.

   

  ""

  Vesibussilla Ruissaloon ja Hirvensaloon

  Vesibussi kulkee Turun keskustasta Martinsillalta (Itäisen Rantakadun puolelta) Ruissaloon. Matkan varrella vesibussi pysähtyy Forum Marinumin, Ruissalon telakan ja Hirvensalon Pikisaaren pysäkillä. Kaikki pysäkit ja molemmat alukset ovat esteettömiä.

  Matka maksetaan kuten Fölin bussiliikenteessä: matkakortilla, pankkikortin lähimaksulla, mobiililipulla tai käteisellä.

  ""
  ""

  Fölillä Kuhankuonolle, Kurjenrahkan kansallispuistoon

  Osa Fölin linjojen 21 ja 23 vuoroista liikennöi Kuhankuonolle, Kurjenrahkan kansallispuistoon. Vuonna 2022 liikennettä ajetaan lauantaisin, sunnuntaisin ja pyhäpäivinä 25.4.–30.10. sekä arkisin myös 6.6.–7.8. 

  Kansallispuistomatkalle kelpaavat kaikki Fölin matkakortit ja muut liput. Kertalipun voi ostaa myös lähimaksulla bussista.

  Föliblogi

  Hyvää kannatti odottaa – Föllärit ovat nyt täällä! Uusissa fölläreissä on paljon vanhaa tuttua, mutta myös uutta. Käymme tässä blogitekstissä läpi fölläreiden ja Turun kaupungin uutuuksia, jotka sujuvoittavat fölläröintiä.

  ""