Siirry sisältöön
Turun seudun joukkoliikenne

Fölin ja tapahtumien yhteisliput

Yhä useampi tapahtumalippu sisältää joukkoliikennelipun. Pääsylippu on siis myös Föli-lippu.

Pääsylippu on Föli-lippu, jolla voi matkustaa Fölin busseissa ja vesibusseissa ennen ja jälkeen tapahtuman. Erillistä lippua ei tarvita. Föli-lipun sisältävällä tapahtumalipulla voi matkustaa Fölissä 3 tuntia ennen ja 2 tuntia jälkeen esityksen. Lipulla voi matkustaa yhteensä neljä matkaa eli molempiin suuntiin voi käyttää tarvittaessa yhden vaihdon.

Föli liikennöi Turussa, Kaarinassa, Raisiossa, Liedossa, Naantalissa ja Ruskolla, ja samat liput ovat voimassa koko alueella.

Turun Kaupunginteatteri

Aurajoen rannassa sijaitseva Turun Kaupunginteatteri haluaa pitää kynnyksensä mahdollisimman matalana ja varmistaa, että sinne on helppo tulla. Siksi se aloitti uudenlaisen yhteistyökokeilun Fölin kanssa syyskuussa 2018. Esityslippu on sisältänyt siitä lähtien myös Fölin lipun. Kokeilu sai hyvän vastaanoton ja yhteistyö jatkuu.

Turun Kaupunginteatterin teatterilippu on nykyisin varsinainen monitoimipiletti, sillä lipulla kuittaantuu bussimatkojen lisäksi myös narikkamaksu. Unohda parkkipaikan metsästys ja anna Fölin tuoda suoraan oven eteen!

Sijainti: Itäinen Rantakatu 14, Turku

""

Turun filharmoninen orkesteri

Turun filharmonisen orkesterin laajasta konserttivalikoimasta voi nauttia syyskuusta toukokuuhun. Sinfonia- ja viihdekonsertteja järjestetään viikoittain Aninkaistenmäellä sijaitsevassa Turun konserttitalossa. Lisäksi orkesterin pienemmät kamarimusiikkikokoonpanot jalkautuvat säännöllisesti ympäri Turkua konsertoimaan erilaisiin viehättäviin tiloihin. Hyppää Fölin kyytiin ja tule viihtymään musiikin parissa!

Huom. Föli-lippu ei sisälly Turun konserttitalon ulkopuolisten tapahtumajärjestäjien pääsylippuun eikä sarjalippuihin. Sarjaliput on mahdollista käydä vaihtamassa erillisiin lippuihin TFO:n lipunmyynnissä.

Sijainti: Aninkaistenkatu 9, Turku

""

Linnateatteri

Linnateatteri on komediaan, musiikkiteatteriin, sirkukseen ja maistuvaan ruokaan keskittyvä turkulainen teatteri jossa ei turhia jäpitetä.

Linnateatterissa ruokitaan sekä sielua että ruumista. Ohjelmistosta löytyy viihdyttäviä esityksiä kaikenikäisille katsojille. Lisäksi teatterissa järjestetään konsertteja, sekä sirkus- ja stand up-esityksiä. Linnateatterin ravintola on kuuluisa maistuvista annoksista ja Linnateatterin pikkujoulupaketit ovat herkullisuudessaan jo käsite.

Linnateatterin talvikauden näyttämöt löytyvät aivan Turun sydämestä, osoitteesta Humalistonkatu 7.  Kesänäyttämö on Ruissalon Tapahtumatelakalla osoitteessa Hevoskarintie 23.
Teatterilipulla voit matkustaa maksuttomasti niin Humalistonkadulle kuin Ruissaloonkin.
Lippu käy myös Ruissaloon menevään vesibussiin, jonka illan aikataulu on sovitettu teatteriesityksen mukaan.

""

Åbo Svenska Teater

Syksystä 2020 lähtien myös Åbo Svenska Teaterin liput ovat Föli-lippuja. Suomen vanhin teatteri on helmi kauppatorin kulmalla. Teatterielämys alkaa jo kun astuu sisään 1800-luvun rakennukseen. Pienellä jättiteatterilla on laaja ohjelmisto isoille ja pienille. 

Sijainti: Eerikinkatu 13, Turku

""

HC TPS

HC TPS:n 2022-2023 kausikortit sisältävät Föli-lipun! Kausikortilla siis ilmainen bussikuljetus Gatorade Centerille ja takaisin runkosarjan kotiottelupäivinä (ei koske harjoitusotteluita). Bussilippu on voimassa 3 tuntia ennen ottelua ja 2 tuntia ottelun jälkeen, oikeuttaa myös vaihtoon.

 

""

Turun musiikkijuhlat

Suomen pitkäaikaisin festivaali Turun musiikkijuhlat tunnetaan laadukkaista elämyksistä ja rohkeista tapahtumakokonaisuuksista. Turun musiikkijuhlien tavoitteena onkin tarjota asiakkailleen joka vuosi entistä kokonaisvaltaisempi ohjelmisto ja upeammat puitteet.

Musiikkijuhlilla nähdään vuosittain kattavasti maailmantähtiä, monipuolisia taitelijoita ja esityksiä tapahtumien luonteisiin sopivilla tapahtumapaikoilla: Turun konserttitalolla, Ruissalon telakalla, kirkoissa, kodeissa, pihoilla ja muilla mielenkiintoisilla areenoilla.

Konserttilippujamme voi käyttää bussilippuna ympärivuotisesti Fölin liikenteessä. Voit siis saapua lipullasi tapahtumiimme Ruissaloon kesäisesti vesibussia käyttäen tai kulkea kätevästi tapahtumiimme Turun keskustaan ja Turun lähialueille ilman parkkihuolia.

Turun musiikkijuhlat, kuvituskuva

Tapahtumajärjestäjä, ota yhteyttä!

Föli-lipun saa liitettyä helposti osaksi Lippupisteen kautta myytäviä tapahtumalippuja. Lipun voi liittää myös esimerkiksi seminaarikutsuun.