Siirry sisältöön
Turun seudun joukkoliikenne

Tuplakortti

Tuplakortti on arvokortin ja kausikortin yhdistelmä. 

Korttiin ladataan aina 30 päivän kausikortin hinta. Kortti toimii kauden loppuun asti, vaikka saldo käytettäisiinkin kokonaan ennen kuin kausi loppuu. Jos matkustusta on niin vähän, että kausi päättyy ennen saldon käyttämistä, saldon voi käyttää joka tapauksessa loppuun asti. Jos kortilla on saldoa ladattaessa sitä uudestaan, saldo hyvitetään lataushinnassa.

Tuplakortilla voi maksaa vain yhden henkilön matkan kerrallaan. Korttiin voi ladata uuden kauden palvelu- ja latauspisteissä, lippuautomaatilla, Föli-sovelluksessa ja Fölikaupassa. 

Tuplakortti on sopiva vaihtoehto niille, jotka käyttävät bussia säännöllisen epäsäännöllisesti.

""

Latausvaihtoehdot

Kortti toimii arvokorttina ja 30 päivän kausi on voimassa

Maksaessasi uuden kauden sinulle hyvitetään jäljellä oleva saldo. Huom! Uusi kausi käynnistyy jo latausta seuraavan käytön yhteydessä.

Kortti toimii arvokorttina ja 30 päivän kausi on loppunut (kortilla on rahaa)

Maksaessasi uuden kauden sinulle hyvitetään jäljellä oleva saldo. Uusi kausi käynnistyy latausta seuraavan käytön yhteydessä.

Kortti toimii kausikorttina (kortilla ei ole rahaa). Maksat uuden kauden hinnan 

Uusi kausi käynnistyy voimassa olevan kauden jälkeen ensimmäisestä käytöstä. Et menetä yhtään päivää voimassa olevasta kaudesta.

Haltijakohtainen tuplakortti

Haltijakohtainen tuplakortti on tarkoitettu 20 vuotta täyttäneille ja sitä voi käyttää kuka tahansa, myös alle 20-vuotias.

Henkilökohtainen tuplakortti

Henkilökohtainen tuplakortti on alennushintainen. Sitä voi käyttää vain kortin omistaja.

Tuplakorttien alennukset