Gå till innhållet
Åbo regiontrafik
""

Hemsida

Reseplanerare

Jag vill åka nu

  Sök hållplatstidtabell

  Vattenbussresor kan betalas med bankkortets kontaktlösa betalning

  Vattenbussarna fram till slutet av augusti. Helgtrafiken fortsätter fram till Åbodagen den 19 september.

  ""

  Fölivänverksamhet hjälper seniorer använda bussar

  Fölivännerna är frivilliga seniorer som handleder och hjälper sina jämnåriga med användningen av Föli.

  ""

  Ansöka skolresestöd

  Personer som studerar i gymnasiet eller vid en yrkesinriktad läroanstalt kan ansöka om skolresestöd för kostnader till följd av dagliga skolresor. Studerande som har rätt till avgiftsfri utbildning får FPA:s skolresestöd på andra villkor än andra studerande.

  • Inom Föli-området, det vill säga Åbo, S:t Karins, Reso, Lundo, Nådendal och Rusko är skolresorna avgiftsfria för en studerande som har rätt till avgiftsfri utbildning, om skolresan i en riktning är över sju kilometer. Skolresekortet kostar 0 €/30 dagar.
  • Om du inte har rätt till avgiftsfri utbildning kan du få skolresestöd om skolresan i en riktning är minst tio kilometer. Skolresekortet kostar 28 €/30 dagar.
  ""
  ""

  Du kan turista lokalt med Föli

  Vi samlade intressanta turistmål i Föli-området som det är lätt att besöka genast när äventyrslusten överraskar. Bekanta dig med turistmålen och åk iväg - #föliäventyret väntar närmare än du tror!

  Kontaktlös betalning

  Man kan betala resan med bank- eller kreditkort. Välkommen att uppleva världens enklaste sätt att resa!

  ""
  ""

  Föli blogg

  Läs mer om Fölis tidtabellstjänster

  Föli har många tjänster som är utformade för att underlätta resandet. De ger dig nödvändig tilläggsinformation om både rutter och tidtabeller.

  Tips om användningen av Fölis reseplanerare

   Med Fölis reseplanerare kan du göra mycket annat än enbart söka efter en rutt mellan punkt A och punkt B. I reseplaneraren kan du behändigt kontrollera till exempel de närmaste laddningsställena, se var exakt bussarna är och skriva ut tidtabeller för hållplatser nära dig. Reseplaneraren är lätt att använda både på datorn och på mobila enheter.

  Lär dig använda reseplaneraren med dessa tips!