Gå till innhållet
Åbo regiontrafik
""

Hemsida

Reseplanerare
Jag vill åka nu

  Sök hållplatstidtabell

  Fölis elbussar är ett klimatvänligt val!

  Från och med juli 2021 kommer Föli att årligen istället för med dieselbussar köra ungefär 4,6 miljoner kilometer med utsläppsfria och tysta elbussar. CO2-utsläppen kommer att minska med 5800 ton årligen.

  Prova på en jämn och behaglig resa med elbuss på linjerna 1, 6, 7, 7A, 8, 13, 31, 32, 42, 61, 92 och 93.

  BYD-linja-auto

  Inträdesbiljetten är en Föli-biljett

  Allt fler evenemangsbiljetter inkluderar en kollektivtrafikbiljett. Inträdesbiljetten är på så sätt också en Föli-biljett.

  Inträdesbiljetten är en Föli-biljett som kan användas på Fölis bussar innan och efter evenemanget. Ingen separat biljett behövs. Med en evenemangsbiljett som innehåller en Föli-biljett kan du resa med Föli tre timmar innan och två timmar efter föreställningen.

  Kontaktlös betalning

  Man kan betala resan med bank- eller kreditkort. Välkommen att uppleva världens enklaste sätt att resa!

  ""
  ""

  Föli blogg

  Läs mer om Fölis tidtabellstjänster

  Föli har många tjänster som är utformade för att underlätta resandet. De ger dig nödvändig tilläggsinformation om både rutter och tidtabeller.

  Tips om användningen av Fölis reseplanerare

   Med Fölis reseplanerare kan du göra mycket annat än enbart söka efter en rutt mellan punkt A och punkt B. I reseplaneraren kan du behändigt kontrollera till exempel de närmaste laddningsställena, se var exakt bussarna är och skriva ut tidtabeller för hållplatser nära dig. Reseplaneraren är lätt att använda både på datorn och på mobila enheter.

  Lär dig använda reseplaneraren med dessa tips!