Siirry sisältöön
Turun seudun joukkoliikenne

Mitä föllärit ovat?

Föllärit ovat Turun yhteiskäyttöpyöriä. Kaupunkipyörät soveltuvat monenlaiseen matkaan, mutta ne ovat tarkoitettu erityisesti lyhytaikaiseen käyttöön. Käyttäjä voi ottaa ja jättää pyörän mille tahansa merkitylle fölläriasemalle. Pyörät ovat käytössä ympäri vuorokauden kesäkaudella huhtikuun alusta lokakuun loppuun.

Kaupunkipyörien käyttö edellyttää rekisteröitymistä Donkey Republicin sovelluksen käyttäjäksi. Voit valita tuotteeksi joko Fölin kausikortin* tai vastaavasti kausituotteen 25 euroa/pyöräilykausi, kuukausituotteen 6 euroa/kk tai kertatuotteen 2 euroa/kerta. Mikäli sinulla on koodi (esimerkiksi alennuskoodi) voit syöttää sen alennuskoodi-kenttään aktivoidaksesi pyöräilyoikeuden. Kaikkiin tuotteisiin sisältyy 1 h pyöräilyaikaa, jonka ylittävästä ajasta veloitetaan lisäaikahinnaston mukainen maksu.

Turun kaupunkipyöräjärjestelmässä on 700 pyörää ja vähintään 70 asemaa. Asematoiveita voi lähettää Turun kaupungin palautepalvelun kautta.

Reaaliaikaiset pyörä- ja asematiedot voi tarkistaa Fölin reittioppaasta, Fölin ja Donkey Republicin sovelluksesta sekä Turun palvelukartasta.

*(Fölin kausikortteihin kesto väh. 30 pv sisältyy kaupunkipyörien käyttöoikeus, sovelluksessa syötetään kortin numero ja syntymäaika. Mobiilikausilippu ei valitettavasti sisällä fölläreiden käyttöikeutta.)