Pääsylippu on Föli-lippu, jolla voi matkustaa Fölin busseissa ja vesibusseissa ennen ja jälkeen tapahtuman. Erillistä lippua ei tarvita. Föli-lipun sisältävällä tapahtumalipulla voi matkustaa Fölissä 3 tuntia ennen ja 2 tuntia jälkeen esityksen. Lipulla voi matkustaa yhteensä neljä matkaa eli molempiin suuntiin voi käyttää tarvittaessa yhden vaihdon.

 

Föli liikennöi Turussa, Kaarinassa, Raisiossa, Liedossa, Naantalissa ja Ruskolla, ja samat liput ovat voimassa koko alueella.

Turun Kaupunginteatteri

 

Aurajoen rannassa sijaitseva Turun Kaupunginteatteri haluaa pitää kynnyksensä mahdollisimman matalana ja varmistaa, että sinne on helppo tulla. Siksi se aloitti uudenlaisen yhteistyökokeilun Fölin kanssa syyskuussa 2018. Esityslippu on sisältänyt siitä lähtien myös Fölin lipun. Kokeilu sai hyvän vastaanoton ja yhteistyö jatkuu.

 

Turun Kaupunginteatterin teatterilippu on nykyisin varsinainen monitoimipiletti, sillä lipulla kuittaantuu bussimatkojen lisäksi myös narikkamaksu. Unohda parkkipaikan metsästys ja anna Fölin tuoda suoraan oven eteen!

 

HUOM! Föli-lippu ei sisälly Emma Teatterissa nähtävien kesäkomedioiden esityslippuihin.


Lue lisää Turun Kaupunginteatterin tapahtumista: teatteri.turku.fi

Sijainti: Itäinen Rantakatu 14, Turku

Turun filharmoninen orkesteri

Turun filharmonisen orkesterin laajasta konserttivalikoimasta voi nauttia syyskuusta toukokuuhun. Sinfonia- ja viihdekonsertteja järjestetään viikoittain Aninkaistenmäellä sijaitsevassa Turun konserttitalossa. Lisäksi orkesterin pienemmät kamarimusiikkikokoonpanot jalkautuvat säännöllisesti ympäri Turkua konsertoimaan erilaisiin viehättäviin tiloihin. Hyppää Fölin kyytiin ja tule viihtymään musiikin parissa!

 

Huom. Föli-lippu ei sisälly Turun konserttitalon ulkopuolisten tapahtumajärjestäjien pääsylippuun.

 

Tutustu ohjelmistoon: www.tfo.fi

Sijainti: Aninkaistenkatu 9, Turku

Linnateatteri

Linnateatteri on vuodesta 2003 toiminut turkulainen, komediaan, musiikkiin ja maistuvaan ruokaan keskittyvä teatteri, jossa ei turhia jäpitetä.

 

Linnateatterin aatteena on järjestää monitasoisia viihdekokemuksia, joissa ruokitaan sekä sielua että ruumista. Sekä aikuisille että lapsille suunnattujen näytelmien lisäksi Linnateatterissa järjestetään esimerkiksi konsertteja ja stand up -esityksiä. 

 

Katsojaluvuissa mitattuna Linnateatteri on Suomen suurimpia teattereita ja se sijaitsee aivan Turun sydämessä: Puutarhakadun ja Humalistonkadun kulmassa, Dominossa. Psst! Teatterilippu on nyt myös bussilippu. Nauti rennosta illasta ja saavu Fölillä paikalle.

 

Lue lisää Linnateatterin ohjelmistosta: linnateatteri.fi

Sijainti: Humalistonkatu 7, Turku

Turun musiikkijuhlat

Maineikkaissa juhlissa kotimaiset ja kansainväliset klassisen musiikin huiput esiintyvät elokuussa Turussa. Fölin ja Turun musiikkijuhlien yhteistyö alkoi keväällä 2019 ja musiikkijuhlien konserttiliput toimivat jälleen bussilippuina.

 

Dynaamivaihteluiden kaikuja Turun linnassa ja intiimejä konsertteja turkulaisissa kulttuurikodeissa - Suomen vanhin musiikkijuhla levittäytyy elokuussa ympäri Turun seutua. Konserttilipulla pääset mm. Ruissalon Tapahtumatelakalla järjestettäviin tapahtumiin kätevästi Föli-vesibussilla!

 

Vuodesta 1960 asti vuosittain järjestetyt Turun musiikkijuhlat sijoittuu elokuulle, mutta musiikkijuhlat tarjoaa tapahtumia myös elokuun festivaalin ja kesäkauden ulkopuolella. Konserttiliput toimivat Föli-lippuina myös kesäkauden ulkopuolisiin konsertteihin.

 

Lue lisää Turun musiikkijuhlien ohjelmasta: www.tmj.fi
Sijainti: Useita tapahtumapaikkoja ympäri Turun seutua.

Åbo Svenska Teater

Syksystä 2020 lähtien myös Åbo Svenska Teaterin liput ovat Föli-lippuja. Suomen vanhin teatteri on helmi kauppatorin kulmalla. Teatterielämys alkaa jo kun astuu sisään 1800-luvun rakennukseen. Pienellä jättiteatterilla on laaja ohjelmisto isoille ja pienille. 

 

Lue lisää Åbo Svenska Teaterin ohjelmistosta: www.abosvenskateater.fi

Sijainti: Eerikinkatu 13, Turku

 

Kuva: Pette Rissanen

Föli-liput seminaareihin ja tapahtumiin

Fölin lipun voi liittää erilaisiin tapahtumalippuihin ja kongressikutsuihin. Liput luetaan sähköisesti, joten matkalippu voidaan toimittaa esimerkiksi sähköpostitse tai suoraan kutsuun tulostettuna. Föli-lippu on helppo liittää myös osaksi Lippupisteen kautta myytäviä tapahtumalippuja. Turun seudun joukkoliikenne Föli toimii Turussa, Kaarinassa, Liedossa, Raisiossa, Naantalissa ja Ruskolla. Yhteisellä joukkoliikennealueella on voimassa tasataksa eli sama lippu kelpaa kuuden kunnan alueella.

 

Kokous- ja kongressikutsut

Föli-lipun voi liittää kokouksen tai kongressin kutsuun. Lippu luetaan bussissa / vesibussissa kutsussa olevasta QR-koodista. Erillistä Föli-lippua ei siis tarvita.

 

Lippupisteen kautta myytävät tapahtumaliput

Föli-lippu on helppo liittää mihin tahansa Lippupisteen kautta myytävään tapahtumalippuun. Föli-lippu tulostuu tällöin osaksi tapahtumalippua eli mitään erillistä joukkoliikennelippua ei tarvita. Tapahtumalippua näytetään Fölin bussissa / vesibussissa lukijalaitteelle, joka lukee lipun siinä olevasta viivakoodista.

 

Yhteislipuista sovitaan Fölin kanssa

Jos tapahtuma tai yritys haluaa lippuunsa/kutsuunsa mukaan Fölin lipun, asiasta ja hinnoista tulee sopia etukäteen Fölin kanssa. Yhteydessä kannattaa olla hyvissä ajoin.

Tapahtuman järjestäjä vastaa lippujen jakelusta asiakkaille. Föli-lippu voidaan toimittaa asiakkaalle sähköisesti tai paperisena.

 

Ota yhteyttä: joukkoliikenne@turku.fi.