Siirry sisältöön
Turun seudun joukkoliikenne
""

Naantalin asuntomessuille pääsee helpoiten Fölin busseilla

uutiset

|

Liput ja hinnat

|

Uudistukset

|

Tiedote

|

18.5.2022

Naantalin asuntomessuille kannattaa ensisijaisesti tulla julkisella liikenteellä. Turun seudun joukkoliikenne Fölin linjat 6 ja 7 kulkevat Luonnonmaalle, Naantalin asuntomessujen portille koko asuntomessujen ajan 15.7.–14.8.2022. Linjoilla on käytössä päästöttömät sähköbussit.

Linjat kulkevat messualueen portille päivittäin klo 10–18. Torstaisin, jolloin messualue on artisti-iltojen myötä pidempään auki, liikenne jatkuu klo 21:40 asti. Turusta asuntomessuille tai messuilta Turkuun kulkeva voi mennä pysäkille lähes aikataulua katsomatta, sillä linjat kulkevat arkisin noin 10 minuutin välein, lauantaisin noin 15 minuutin välein ja sunnuntaisin noin 20 minuutin välein. Linjan 6 kyytiin pääsee jo Liedosta ja linjan 7 Kaarinasta. Muina aikoina linjojen päätepysäkki on normaalilla paikallaan, mantereen puolella Naantalin keskustassa.

Helpoin, kätevin ja myös ekologinen tapa tulla Turun suunnasta Asuntomessuille Naantaliin on käyttää Fölin busseja. Bussilla pääsee messuportille asti ja takaisin niin Turun, Raision, Liedon kun Kaarinankin pysäkeiltä, toteaa projektipäällikkö Timo Tirri tyytyväisenä.  

Tarkka aikataulu ja linjojen reitti kannattaa tarkistaa Fölin reittioppaasta. Myös Google Maps tuntee alueen joukkoliikenneyhteydet.

Bussilippu kannattaa maksaa lähimaksulla

Linjat 6 ja 7 asuntomessuille ovat normaalia Föli-liikennettä, jossa kelpaavat kaikki Fölin matkakortit ja muut liput. Oman tai vaikka koko perheen matkat voi maksaa myös pankkikortin lähimaksulla. Lipun voi ostaa myös mobiilisti Föli-sovelluksen kautta.

Lähimaksulla maksaessa aikuisen kertalippu maksaa 3 euroa ja alle 15-vuotiaan lapsen 1,50 euroa. Lippuja voi ostaa myös bussista käteisellä, mutta hinta on tällöin aikuiselle 4 euroa ja lapselle 2 euroa. Alle 7-vuotiaat matkustavat ilmaiseksi maksavan matkustajan tai lasta lastenvaunuissa kuljettavan mukana. Kertaliput ovat voimassa kaksi tuntia ja kelpaavat matkustamiseen

Föli-alueella eli Turussa, Raisiossa, Kaarinassa, Naantalissa, Liedossa ja Ruskolla.