Siirry sisältöön
Turun seudun joukkoliikenne
""

Bussilla Naantalin asuntomessuille 15.7.–14.8.2022

Asuntomessujen aukioloaikoina kaikki Fölin linjojen 6 ja 7 vuorot ajetaan messuportille. Messuille pääsee siis näppärästi niin Turusta, Naantalin keskustasta, Raisiosta, Kaarinasta kuin Liedostakin! Linjoja ajetaan päästöttömillä sähköbusseilla.

Linjat 6 ja 7

Linjat 6 ja 7 kulkevat Turusta arkisin noin 10 minuutin välein, lauantaisin noin 15 minuutin välein ja sunnuntaisin noin 20 minuutin välein. Linjan 6 kyytiin pääsee jo Liedosta ja linjan 7 Kaarinasta. Linjojen päätepysäkki Naantalissa on normaalisti mantereen puolella, mutta messujen aukioloaikoina kaikki vuorot jatkavat Luonnonmaalle, asuntomessualueen portille. Bussit kulkevat myös asuntomessujen iltatapahtumien aikana.

Matka-aika messualueen portille on Turusta noin 50 minuuttia, Raisiosta noin 25 minuuttia ja Naantalin keskustasta noin 10 minuuttia. 

Tarkemmat aikataulut löytyvät Fölin reittioppaasta.
Kirjoita päätepisteeksi "Naantalin asuntomessut". 

Liput

Voit maksaa bussimatkan Fölin matkakorteilla tai pankkikortin lähimaksulla. Lipun voi ostaa myös Föli-sovelluksesta etukäteen.

Aikuisen kertalippu maksaa 3 euroa ja alle 15-vuotiaan lapsen 1,50 euroa. Alle 7-vuotiaat matkustavat ilmaiseksi maksavan matkustajan tai lasta lastenvaunuissa kuljettavan mukana.  Käteisellä bussista ostettu aikuisten lippu maksaa 4 € ja lapsen lippu 2 €. Kertalippu on voimassa kaksi tuntia kaikessa Föli-liikenteessä.