Siirry sisältöön
Turun seudun joukkoliikenne
""

Fölin reittiopas uudistui

uutiset

|

Uudistukset

|

6/1/2021

Fölin reittiopas palvelee liikkujan tarpeita paremmin kuin koskaan. Reitinhakupalvelu päivitettiin uuteen versioon, jonka kehityksessä olemme huomioineet matkustajilta saatua palautetta. Uudistetun reittioppaan avulla liikkuminen on entistäkin helpompaa ja sujuvampaa!

 

Sopiva reitti on nyt helpompi valita

Reittiehdotukset esitetään aiempaa havainnollisemmin. Näet heti muun muassa kävelymatkojen osuuden matkan kestosta. Myös häiriöinformaatio näkyy aiempaa selvemmin reittiohjeen yhteydessä. Huomaat heti, jos reittiisi vaikuttaa esimerkiksi poissa käytöstä oleva pysäkki.

Näet bussilla, vesibussilla tai kaupunkipyörällä kuljettavien reittivaihtoehtojen lisäksi myös tiedon matkan kestosta pelkästään omia jalkoja tai omaa pyörää käyttäen. Voit käyttää myös säätietoa apuna sopivan reittivaihtoehdon päättämisessä.

Bussit ja lähipysäkit kartalla

Näet yhdellä klikkauksella lähimpien bussipysäkkien aikataulut sekä lähellä kulkevat ajoneuvot. Näin pystyt valitsemaan nopeasti useista pysäkeistä sen, jossa odotteluaika jää lyhimmäksi.

Linja- ja pysäkkihaku

Linja- ja pysäkkihakua voit käyttää esimerkiksi etsiessäsi tietyn linjan reittiä tai tietyn pysäkin aikataulua. Voit hakea myös kaupunkipyöräasemia.

Kokeile uudistunutta Fölin reittiopasta!

Fölin reittioppaan löydät osoitteesta https://reittiopas.foli.fi/

Lue lisää käyttövinkkejä Föliblogista: Vinkkejä Fölin reittioppaan käyttämiseen