Siirry sisältöön
Turun seudun joukkoliikenne
kuvituskuva

Föli otti käyttöön joustavan kausikortin

uutiset

|

Liput ja hinnat

|

Uutiset

|

Uutiset

|

3/17/2021

Föli lanseerasi asiakasystävällisen uuden kausikorttituotteen, joustavan kausikortin. Joustava kausikortti eroaa nykyisistä 30, 90 ja 180 päivän kausikorttituotteista sillä, että joustavalle kausikortille voi ladata miten monta päivää tahansa. Käyttöön jäävät myös kaikki vanhat tuotteet kuten kausikortti, arvokortti ja tuplakortti.

Joustava kausikortti saatiin käyttöön 23.3.2021.

Kausikortin voimassaoloajan voi määritellä itse

Joustavan kausikortin myötä voit itse määritellä tarvitsemasi matkustusoikeuden pituuden. Kortille voi ladata vapaasti valitsemansa määrän (10-365) päiviä. Jos Sinulla on esimerkiksi alkamassa loma 15 päivän kuluttua etkä tarvitse matkakorttia lomallasi, voit ladata kausikortille vain 15 päivää aiemman 30 päivän kauden sijasta. Joustavan kausikortin päiväkohtainen hinnasto löytyy Liput-sivulta.

Jos haluat ottaa joustavan kausikortin käyttöösi ja sinulla on jo Fölin matkakortti, voit olla yhteydessä Fölin asiakaspalveluun puhelimitse, chatin kautta tai asioimalla palvelupisteessä, joita on jokaisessa Föli-kunnassa. Latauspisteissä eli esimerkiksi Prismoissa ja R-kioskeissa korttityypin muutosta ei voi tehdä. Fyysistä matkakorttia ei tarvitse vaihtaa, sillä tieto päivitetään taustajärjestelmään. Muutos ei siis vaadi käyntiä palvelupisteessä vaan asiointi chatin kautta tai puhelimitse riittää.

Jatkossa joustavaa kausikorttia voi ladata aivan kuten tähänkin asti matkakorttia eli Fölikaupassa ja palvelu- ja latauspisteissä. Ainoastaan lippuautomaateilla ja Föli-sovelluksessa ei toistaiseksi voi ladata joustavaa kausikorttia.

Jos sinulla ei vielä ole Fölin matkakorttia, sellaisen voi ostaa Fölin palvelupisteistä. Korttipohja maksaa 5 euroa. Kaikki uudet kausikortit ovat tästä lähtien joustavia. Myöhemmin tänä vuonna myös kaikki jo käytössä olevat Fölin kausikortit muuttuvat automaattisesti joustaviksi. Tiedotamme asiasta lisää, kun ajankohta tarkentuu.

 

Nettilatausalennus poistuu 23.3.

Joustavan kausikortin myötä niin kutsuttu nettilatausalennus poistuu tiistaina 23.3. Jatkossa matkakortin lataaminen on samanhintaista niin latauspisteissä kuin netissäkin.