Siirry sisältöön
Turun seudun joukkoliikenne

Koronaviruksen vaikutukset

Päivitämme tälle sivulle tietoa koronaviruksen vaikutuksista Fölin liikenteeseen.

Liikenne kulkee tällä hetkellä pääosin normaalein kesäaikatauluin. Linjat 32A ja 7A eivät liikennöi toistaiseksi. Myöhäisiltojen ja öiden liikenne palautui normaaliksi 4.6. alkaen.

Bussien matkustajamäärää ei ole rajoitettu. 

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä Fölin liikenteessä matkustaessa, jos maskin käytölle ei ole terveydellistä estettä. Myös kuljettajamme käyttävät maskia mahdollisuuksien mukaan, kuitenkin terveys ja liikenneturvallisuus huomioiden.

Hävitäthän kertakäyttömaskin käytön jälkeen ohjeiden mukaisesti. Älä jätä maskia bussin penkille tai bussin roskakoriin, kiitos.

""
""

Muista riittävä turvaväli

Turvaväliä muihin matkustajiin kannattaa pitää aina kun se on mahdollista: pysäkillä, bussiin noustessa ja mahdollisuuksien mukaan bussin sisätiloissa.

Pääsääntöisesti ruuhkaisinta on aamuisin klo 7–8:30 Turun keskustan suuntaan  sekä iltapäivisin klo 13–16:30 keskustasta poispäin kulkevissa busseissa. Jos voit ajoittaa matkasi näiden ruuhka-aikojen ulkopuolella, suosittelemme sitä.

Busseissamme on nyt noin 40–45 prosenttia vähemmän matkustajia kuin normaalisti. 

Huolehdi hygieniasta

Huolehdi hygieniasta pesemällä kädet usein. Busseissa on tarjolla käsidesiä.

Matkusta bussilla vain terveenä. Yski tai aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaan. 

Vältä käteistä

Käteismaksu kelpaa busseissa, mutta suosittelemme välttämään sitä. Maksa mieluummin matkakortilla, lähimaksulla tai Föli-sovelluksesta ostetulla lipulla. Kertalipun voi ostaa myös Fölin lippuautomaateista.

""

Asioi sähköisesti

Suosittelemme asioimaan puhelimitse (02 262 4811) tai sivun alareunasta löytyvän asiakaspalveluchatin kautta. Jos asiasi ei ole kiireinen, voit olla yhteydessä myös palautepalvelun kautta.

Löysitkö etsimäsi koronaviruksen vaikutukset -sivulta?

Tätä sivustoa suojaavat reCAPTCHA ja Google

Tietosuojakäytäntö & Palveluehdot