Siirry sisältöön
Turun seudun joukkoliikenne

Koronaviruksen vaikutukset

Päivitämme tälle sivulle tietoa koronaviruksen vaikutuksista Fölin liikenteeseen.

Liikenne kulkee tällä hetkellä pääosin normaalein kesäaikatauluin. Linjat 32A ja 7A eivät liikennöi toistaiseksi. Yölinjaa 89 ei liikennöidä tänä syksynä. Muu yöliikenne ajetaan normaalisti.

Bussien matkustajamäärää ei ole rajoitettu. 

Maskipakko Fölin liikenteessä 10.8.2021 alkaen

Varsinais-Suomen heikentyneen koronavirusepidemiatilanteen takia jokaisen yli 12-vuotiaan matkustajan tulee tiistaista 10.8.2021 alkaen käyttää kasvomaskia Fölin liikenteessä matkustaessaan, jos hänellä ei ole terveydellistä syytä olla käyttämättä kasvomaskia. Myös kuljettajat käyttävät maskia mahdollisuuksien mukaan, kuitenkin terveys ja liikenneturvallisuus huomioiden. Velvoite käyttää maskia lisätään myös Fölin matkaehtoihin. Lue lisää uutisesta.

Hävitäthän kertakäyttömaskin käytön jälkeen ohjeiden mukaisesti. Älä jätä maskia bussin penkille tai bussin roskakoriin, kiitos.

""
""

Muista riittävä turvaväli

Turvaväliä muihin matkustajiin kannattaa pitää aina kun se on mahdollista: pysäkillä, bussiin noustessa ja mahdollisuuksien mukaan bussin sisätiloissa.

Pääsääntöisesti ruuhkaisinta on aamuisin klo 7–8:30 Turun keskustan suuntaan  sekä iltapäivisin klo 13–16:30 keskustasta poispäin kulkevissa busseissa. Jos voit ajoittaa matkasi näiden ruuhka-aikojen ulkopuolella, suosittelemme sitä.

Busseissamme on nyt noin 40–45 prosenttia vähemmän matkustajia kuin normaalisti. 

Huolehdi hygieniasta

Huolehdi hygieniasta pesemällä kädet usein. Busseissa on tarjolla käsidesiä.

Matkusta bussilla vain terveenä. Yski tai aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaan. 

Vältä käteistä

Käteismaksu kelpaa busseissa, mutta suosittelemme välttämään sitä. Maksa mieluummin matkakortilla, lähimaksulla tai Föli-sovelluksesta ostetulla lipulla. Kertalipun voi ostaa myös Fölin lippuautomaateista.

""

Asioi sähköisesti

Suosittelemme asioimaan puhelimitse (02 262 4811) tai sivun alareunasta löytyvän asiakaspalveluchatin kautta. Jos asiasi ei ole kiireinen, voit olla yhteydessä myös palautepalvelun kautta.

Löysitkö etsimäsi koronaviruksen vaikutukset -sivulta?

Tätä sivustoa suojaavat reCAPTCHA ja Google

Tietosuojakäytäntö & Palveluehdot