Siirry sisältöön
Turun seudun joukkoliikenne

Fölikaverit

Föli aloittaa senioreille suunnatun fölikaveritoiminnan. Fölikaverit on senioreista koostuva ryhmä, joka kannustaa ja auttaa muita iäkkäämpiä Fölin käytössä. Yhdessä voi vaikka tutkia aikatauluja, opetella uuden bussireitin tai kokeilla matkakortin lataamista netissä Fölikaupassa. Toiminnan tavoitteena on tuoda varmuutta bussilla kulkemiseen.

Fölikaveritoiminta on ensimmäisenä vuonna käynnissä kesäkuusta elokuun loppuun. Toiminta perustuu kerran kuussa järjestettäviin Föli-treffeihin, joille kuka tahansa seniori voi osallistua! Treffeillä tutustutaan ensin palveluihin, jonka jälkeen fölikaverin kanssa voi lähteä tutustumaan reitteihin ja kokeilemaan bussia omakustanteisesti. Treffeillä fölikaverin kanssa voi sopia myös yhteisiä matkoja tai opastuskertoja jollekin muulle päivälle.

Jos bussilla kulkeminen ja bussilinjat eivät ole tuttuja, ei Fölin kyytiin uskalla välttämättä yksin lähteä. Kaverin kanssa bussin käyttö on helpompi opetella ja totutella erilaisiin palveluihin. Yhdessä bussin käytön kynnys madaltuu.

 

Turun seudun joukkoliikenne Föli   Turun Seudun Vanhustuki ry

Föli-treffit

Föli-treffit järjestetään Turun seudun Vanhustuki ry:n tiloissa, osoitteessa Läntinen Pitkäkatu 33.

  • Torstai 3.6.2021 klo 14
  • Torstai 29.7.2021 klo 14
  • Perjantai 20.8.2021 klo 14

Kokoontumisrajoitusten vuoksi ilmoittautuminen etukäteen puhelimitse, puh. 044 536 7741 / Turun Seudun Vanhustuki ry.

Föli-treffit ovat maksuttomia ja avoimia kaikille senioreille. Föli-treffien kesto on noin yksi tunti.

Kahdeksan fölikaveria seisoo ryhmäkuvassa hymyillen