Siirry sisältöön
Turun seudun joukkoliikenne

Mitä fölläreiden käyttö maksaa ja mitä tulee ottaa huomioon maksamiseen liittyen? Entä miten maksan kuponkikoodilla?

Föllärien hinnasto löytyy eriteltynä Föllärit-sivulta. Hinnat ovat nähtävillä myös Donkey Republicin sovelluksessa.

Tällä hetkellä maksutapoina käyvät suomalaiset pankkikortit, Visa, MasterCard ja American Express.

HUOM! Muistathan, että jos sinulla on Fölin kausikortti, johon on ladattu vähintään 30 päivän mittainen kausi, voit käyttää fölläreitä ilman erillistä maksua tunnin kerrallaan. Huomaathan silti lisätä myös maksukorttisi tiedot sovellukseen, koska vasta tämän jälkeen kausikortin lisäys onnistuu valitsemalla kohdasta "Liity jäseneksi" Fölin kausikortin, syöttämällä matkakortin numeron ja syntymäaikasi. Järjestelmä tarkistaa, että sinulla on käyttöoikeus fölläreihin ja tämän jälkeen voit vuokrata pyörän.
Mobiilikausilippu, Seutu+-kausilippu, lähimaksukortin 30 vuorokauden hintakatto tai tuplakortti ei valitettavasti sisällä fölläreiden käyttöoikeutta.

Järjestelmään on myös saatavilla kahdenlaisia alennuskoodeja. Kuponkikoodin avulla voit vuokrata pyörän halvemmalla hinnalla – tai kenties ihan ilmaiseksi.

Jäsenyyskoodi:
1. Kirjaudu sisään ja lisää maksutietosi, jos niitä ei ole vielä lisätty.
2. Mene päävalikon jäsenyyskoodikohtaan ja kirjoita koodisi.
3. Mene jäsenyyskohtaan, jonne on nyt avautunut uusi tuote koodisi alennuksella.
4. Valitse haluamasi tuote.

Kertavuokraus
1. Tehdessäsi vuokrausta sovelluksessa, olet karttanäkymästä valikoinut pysäkin ja pyörän. Näkymästä, jossa hyväksyt myös käyttöehdot ja päätät varkausvakuutuksesta, löytyy yläosasta kohta, johon voi syöttää alennuskoodin.
2. Syötä saamasi koodi.
3. Jatka eteenpäin maksamista varten ja aloita pyöräily.

Varauksen yhteydessä sinulle pitäisi saapua sähköposti Donkey Republicilta. Se lähetetään osoitteeseen, joka on sovelluksen tiedoissa. Mikäli et näe viestiä, muista katsoa roskapostikansioosi. Tämän viestin lopusta löydät kuitin. Jos tarvitset esimerkiksi kirjanpitoa varten toisenlaisen kuitin, ole yhteydessä Donkey Republicin asiakaspalveluun puhelimitse tai sovelluksen kautta.

Vuokrauksen yhteydessä järjestelmä tekee 0,50 euron arvoisen kateravaruksen maksukortiltasi tarkistaakseen, että kortin tiedot ovat oikein ja että kortilla on katetta. Summa palautuu automaattisesti. Jos sinulla on ongelmia katevarauksen kanssa, ole yhteydessä Donkey Republicin asiakaspalveluun.