Gå till innhållet
Åbo regiontrafik

Trafik utanför Föli

Föli trafikerar i Åbo, Lundo, S:t Karins, Rusko, Reso och Nådendal. Områdets gränser fastställs enligt kommungränserna.

Fölis biljetter duger också på flera linjer som fortsätter utanför området, men endast i Föli-kommunerna. En resa kan inte betalas delvis med Fölis biljett, utan när resan går utanför Föli-området ska man köpa en separat biljett av föraren.

Linjer  där Föli-biljetter inte är giltiga: 117, 118, 119, 802. På dessa busslinjer kan du betala resan med exempelvis Seutu + periodbiljett.

Du kan söka trafik utanför Föli-området och dess prislistor samt tidtabeller via länkarna nedan.
 

Fölin aluekartta

Seutu+

Med Seutu+-biljetten från NTM-centralen i Egentliga Finland kan du betala för resor på linjerna Pargas, Pemar, Aura och Virmo-Nousis-Masku. Seutu+ duger som betalningsmedel för såväl vanliga resor som för fortsatta resor och utbytesresor inom Föli-området. Seutu+-biljetterna finns till salu i Seutu+-applikationen och på serviceställena.

 Seutu+-periodprodukten kan köpas med Seutu+-applikationen som laddas ner i mobiltelefonen. Applikationen fungerar i de nyaste Android- och iOS-telefonerna. Ibruktagandet av appen kräver registrering. Betalningssätt är bank- och kreditkort (Visa och Mastercard), MobilePay, Pivo och Apple Pay. Seutu+-mobilapplikationen levereras av PayIQ. Mobilbiljetten visas på Föli-bussarna genom att visa QR-koden under läsaren.

 Seutu+-periodkortet kan skaffas på serviceställena. Kortet kan laddas på webbplatsen Seutu+ eller vid behov på serviceställena. Serviceställen finns i Åbo, Pemar, Pargas, Masku, Virmo och Aura.

""

Söker du information om Fölis trafikidkare?