Siirry sisältöön
Turun seudun joukkoliikenne

Aikataulunäyttö toimitiloissasi palvelee sekä työntekijöitä että asiakkaita

Aikataulunäytöt ja pysäkkikartat esimerkiksi yrityksesi aulatilassa helpottavat työntekijöiden ja asiakkaiden liikkumista. Aikataulunäyttö kertoo yritystäsi lähellä olevien bussipysäkkien aikataulut aina reaaliajassa. Palvelun käyttöönotto vaatii ainoastaan sopivan näytön ja nettiyhteyden.

""

Aikataulunäytön käyttöönotto

  • Kun näyttö ja nettiyhteys on kunnossa, saat reaaliaikaisen aikataulunäkymän näyttöön osoitteesta omatpysakit.foli.fi.
  • Etsi oikeat pysäkit kartalta klikkaamalla tai kirjoita pysäkin nimi tai numero ja valitse haluamasi pysäkit.
  • Pysäkkien aikataulut avautuvat uudelle välilehdelle, kun klikkaat Näytä aikataulut -painiketta.
  • Näytössä näkyy oletuksena 16 riviä aikatauluja. Jos haluat näkyviin vähemmän rivejä, muuta osoiterivin lopussa olevaa lukua. Muuttamalla luku pagerows=16 muotoon pagerows=4, aikataulunäyttö näyttää 16 rivin sijaan vain 4 riviä.

Pysäkkikartta aikataulunäytön tueksi

Pysäkkikartta täydentää aikataulunäytön tietoja. Karttaan merkitään yritystäsi lähimmät bussipysäkit ja niiden ohi kulkevat bussilinjat. Aulatiloissa pysäkkikartasta on helppo tarkistaa, missä pysäkit sijaitsevat ja mitkä bussit niiden kautta kulkevat. Fölin henkilökunta auttaa mielellään pysäkkikarttojen teossa!

Voit helpottaa työntekijöiden bussinkäyttöä myös linkittämällä Fölin reittioppaan yrityksesi nettisivuille tai intraan.

Ota yhteyttä

Jos kaipaat apua aikataulunäytön asennukseen tai pysäkkikartan tekoon, tai haluaisit teettää yksilöidyn esitteen yrityksellenne, ole yhteydessä meihin sähköpostitse: joukkoliikenne@turku.fi.