Siirry sisältöön
Turun seudun joukkoliikenne

Yrityksille

Fölin palvelut ilahduttavat työntekijöitä ja kannustavat heitä joukkoliikenteen käyttöön. Samalla ne tarjoavat Turun seudun yrityksille erinomaisen mahdollisuuden viestiä yrityksen arvoista sekä työntekijöille että asiakkaille. 

""

Työmatkakortti

Föli-työmatkakortti on työsuhde-etu, jolla työntekijä voi ladata omaa Föli-korttiaan. Työmatkakortti on ympäristöystävällinen etu, joka kannustaa työntekijöitä joukkoliikenteen käyttöön ja ilahduttaa sitä jo suosivia.

Työmatkaseteli

Työmatkaseteli on kätevä tapa toteuttaa työsuhdematkalippu. Seteli toimii samankaltaisesti kuin lounasseteli. Setelit ovat sähköisiä. 

Yhteinen Föli-kortti

Laskutusasiakkaana voit ostaa ja ladata Fölin lippuja ja matkakortteja, jotka ovat kaikkien työntekijöidenne käytössä asiointimatkoihin työpäivän aikana. 

Föli + tapahtumalippu

Kun kutsut vieraita erilaisiin yritystapahtumiin tai seminaareihin, voit huomioida kutsuvieraat liittämällä Föli-lipun valmiiksi kutsuun. Lisäksi lippu on helppo liittää mihin tahansa Lippupisteen kautta myytävään tapahtumalippuun.

Lippu luetaan bussissa ja vesibussissa kutsussa olevasta koodista, joten erillistä Föli-lippua ei tarvita.

""

Aikataulunäyttö toimitiloihin

Aikataulunäytöt ja pysäkkikartat esimerkiksi yrityksesi aulatilassa helpottavat työntekijöiden ja asiakkaiden liikkumista. Aikataulunäyttö kertoo yritystäsi lähellä olevien bussipysäkkien aikataulut aina reaaliajassa. Palvelun käyttöönotto vaatii ainoastaan sopivan näytön ja nettiyhteyden.

Tapahtumaliikenne

Föli järjestää yleisötapahtumiin lisäliikennettä. Lisäliikenteen tarve arvioidaan tapahtumakohtaisesti. Fölin järjestämä liikenne on kaikille avointa joukkoliikennettä. Tilausajotyyppistä liikennettä Föli ei tarjoa.

Föli voi auttaa tapahtumajärjestäjää liikkumisen opastamisessa.

Föli-lippu hotelliyöpyjille

Hotellit voivat tarjota asiakkailleen Fölin vuorokausilipun. Joukkoliikennelipun sisällyttäminen yöpymisen hintaan on kilpailuvaltti ja hyvä keino markkinoida hotellia. Joukkoliikennelippu parantaa hotellin saavutettavuutta ja tuo hotellin lähelle – samalla vuorokausilipulla voi matkustaa ympäri Föli-aluetta. 

""
""

Tilaa Fölin liikkuva palvelupiste vierailulle

Liikkuvasta palvelupisteessämme voi ostaa ja ladata Fölin korttituotteita sekä kysyä mieltä askarruttavista joukkoliikenneasioista. Voit tilata liikkuvan pisteemme vierailulle yritykseenne – tulemme paikan päälle maksutta!

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme yrityksellesi sopivien palvelujen löytämisessä ja käyttöönotossa. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää! Tavoitat meidät numerosta 02 262 0100 maanantaista torstaihin klo 9–18 ja perjantaisin klo 9-16 sekä sähköpostitse joukkoliikenne@turku.fi.

Haluatko, että me olemme yhteydessä sinuun?

Pakollinen tieto

Tätä sivustoa suojaavat reCAPTCHA ja Google

Tietosuojakäytäntö & Palveluehdot