Yrityksille

Yrityksille

Työmatkaseteli on etu, jolla työnantaja voi tukea henkilöstönsä sujuvaa ja ympäristöystävällistä työmatkaliikkumista. Se parantaa työhyvinvointia ja terveyttä sekä pienentää työmatkoista aiheutuvia kustannuksia. Föli tarjoaa yrityksille myös muita keinoja helpottaa työntekijöidensä joukkoliikenteen käyttöä.

Työmatkasetelit

Työmatkaseteli on kätevä tapa toteuttaa työsuhdematkalippu. Seteli toimii samankaltaisesti kuin lounasseteli: työnantaja ostaa setelit ja jakaa ne työntekijöilleen. Käytössä on myös sähköinen työmatkaseteli, jonka käsittely on työnantajalle paperisia seteleitä helpompaa. Työntekijän mukana sähköinen työmatkaseteli kulkee joko matkapuhelimessa tai erillisellä maksukortilla.
Työntekijä voi ladata seteleillä matkakorttiaan Fölin palvelupisteissä (sähköisillä työnmatkaseteleillä toistaiseksi vain Fölin palvelutoimistossa, Aurakatu 5, Turku). Etu on houkutteleva myös satunnaisesti joukkoliikennettä käyttävälle, joka voi käyttää setelin arvokortin lataamiseen.
Paperiset työmatkasetelit tilataan sähköpostitse tilauslomakkeelle, jolloin ne toimitetaan työnantajalle kirjattuna kirjeenä. Sähköistä työmatkaseteliä tarjoaa kolme toimijaa: Eazybreak Oy, Smartum Oy ja Edenred Finland Oy.

Työmatkasetelillä työnantaja tukee henkilöstönsä sujuvaa ja ympäristöystävällistä työmatkaliikkumista. Samalla ympäristövastuullisuus parantaa yrityksen imagoa ja houkuttelevuutta työnantajana. Päästöt vähenevät ja autoilusta aiheutuvat kustannukset pienenevät. Myös hyötyliikunnan määrä kasvaa, kun työmatkat kuljetaan bussilla. Se parantaa työntekijöiden terveyttä ja hyvinvointia.
Lue lisää työmatkaseteleistä.

Laskutusasiakkuus

Fölin laskutusasiakkaana yritys voi ostaa ja ladata Fölin eri lipputuotteita, kuten arvo- ja kausikortteja. Normaalihintaiset matkakortit ovat haltijakohtaisia, joten yritys voi hankkia esimerkiksi yhteisiä arvokortteja työntekijöilleen käytettäväksi. Lippujen hinnat ovat hinnaston mukaisia ja ne laskutetaan kuukausittain.
Yritys tai yhteisö voi hakea Fölin laskutusasiakkaaksi sähköpostitse joukkoliikenne(a)turku.fi. Asiakkuudesta sovitaan tarkemmin laskutussopimuksella. Yksityisille henkilöille ei ole tarjolla laskutusasiakkuutta vaan laskutamme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.

Reaaliaikainen aikataulunäyttö

Yritystä lähellä sijaitsevan pysäkin tai pysäkkien seuraavat lähdöt saa nettiselaimen kautta helposti näkyviin esimerkiksi aulatelevisioon. Aikataulunäkymän käyttöönotto vaatii ainoastaan sopivan näytön sekä nettiyhteyden. Aikataulunäytöstä niin työntekijät kuin vaikkapa asiakkaatkin voivat tarkistaa seuraavien bussien lähtöajat. Reaaliaikaisen aikataulunäkymän saa esille osoitteesta omatpysakit.foli.fi, jonka karttanäkymästä voi joko karttaa klikkaamalla tai pysäkin numeron tai nimen kirjoittamalla valita haluamansa pysäkit. Pysäkkien seuraavat ohitusaikataulut avautuvat uudelle välilehdelle. Aikataulunäytössä näkyvien rivien määrää voi rajata muuttamalla osoiteriville esim. &pagerows=4 (näyttää 4 riviä, oletus on 16 riviä).
Paperisen, arvioidut pysähtymisajat kertovan aikataulun saa tulostettua saman osoitteen Pysäkkitulosteet-välilehdeltä.

Fölin liikkuva myyntipiste

Fölin liikkuvasta myyntipisteestä voi ostaa ja ladata Fölin yleisimpiä korttituotteita sekä kysyä mieltä askarruttavia joukkoliikenneasioita. Tiedustele liikkuvaa myyntipistettä vierailulle yritykseenne!

Vierailuliput

Kyn yritys järjestää seminaarin tai tapahtuman, tilaisuuteen saapuville on mahdollista räätälöidä Föli-lippuja. Niitä voidaan toimittaa ja lukea myös sähköisesti, joten matkalippu voidaan toimittaa esimerkiksi sähköpostitse tai suoraan kutsuun tulostettuna.

Ota yhteyttä

Kerromme mieluusti lisää! Ota yhteyttä: joukkoliikenne@turku.fi.

 

Suosittele