Siirry sisältöön
Turun seudun joukkoliikenne
""

Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnan 3.5. käsittelyyn tulevia asioita

uutiset

|

Päätöksenteko

|

Tiedote

|

28.4.2023

Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta kokoontuu keskiviikkona 3.5.2023. Kokouksessa käsitellään mm. kesätapahtumiin järjestettävää lisäliikennettä.

Fölin liikenne Kesärauhaan, Ruisrockiin ja Turku Air Show -tapahtumaan

Kesäkuussa 16.–18.6. Turun Linnanpuistossa järjestetään Kesärauha-festivaali, johon on tapahtumajärjestäjän mukaan odotettavissa paljon kävijöitä. Tapahtuma-alue sulkeutuu niin myöhään, että linjalla 1 ei ole siihen aikaan enää lainkaan liikennettä eli lisävuoroja satamasta keskustaan on tarpeen järjestää.

Samana viikonloppuna Turun lentoasemalla järjestetään Suomen Ilmailuliiton päälentonäytös eli Turku Air Show 2023, joten myös lentoaseman suuntaan linjalle 1 on luvassa lisävuoroja.

Ruisrock-festivaali järjestetään Ruissalon kansanpuistossa 7.-9.7. Tällöin Ruissaloon liikennöivälle linjalle 8 tarvitaan lisäliikennettä, joka palvelee sekä festivaaliasiakkaita että muita Ruissaloon matkaavia. Ruisrock-tapahtuman aikana Föli liikennöi vain Saaronniemeen eli bussit eivät poikkea Kansanpuistossa, Kuuvassa eikä Ruissalon kylpylähotellilla.

 

Tutustu esityslistaan täällä.