Tunnistaudu opiskelijaksi kätevästi Haka-kirjautumisella!

18.01.2021 11:41

Tunnistaudu opiskelijaksi kätevästi Haka-kirjautumisella!

Opiskelijan on nyt mahdollista tunnistautua opiskelijaksi Fölin nettilatauksessa. Erillistä käyntiä palvelupisteessä opiskelija-alennuksen saamiseksi tai uusimiseksi ei siis tarvita. Tällä hetkellä tunnistautuminen nettilatauksessa onnistuu, jos opiskelet Turun ammattikorkeakoulussa, Åbo Akademissa tai Turun yliopistossa ja sinulla on Fölin matkakortti.

Tunnistautuminen on helppoa

1. Rekisteröidy nettilatauksen käyttäjäksi, ellei sinulla ole vielä profiilia ja kirjaudu sisään.

2. Sisään kirjauduttuasi löydät nettilatauksen profiili-sivulta kohdan, josta voi siirtyä Haka-tunnistautumiseen, jonka kautta selviää, oletko oikeutettu opiskelija-alennukseen.

3. Tunnistautumisen jälkeen voit ladata matkakorttisi normaalisti alennushintaan. Alennus on voimassa aina lukuvuoden loppuun eli 30.9. asti.

Haka-kirjautumisella tunnistautuminen on käytössä tällä hetkellä vain aiemmin mainituissa kolmessa oppilaitoksessa. Muiden oppilaitosten opiskelijoiden tulee käydä Fölin palvelupisteessä mukanaan voimassa oleva opiskelijakortti tai täytetty opiskelijakorttihakemus, saadakseen opiskelija-alennuksen matkakortilleen.

Ne oppilaitokset, joiden kohdalla tunnistautuminen ei ole vielä käytössä, voivat olla yhteydessä meihin mahdollistaakseen tunnistautumisen myös heidän opiskelijoilleen. Meidät tavoittaa sähköpostiosoitteesta joukkoliikenne(at)turku.fi.

Suosittele

Ajankohtaista

16.02.2021 13:43
Maanantaista 1.3. alkaen Fölin busseissa ei voi ladata matkakorttia.
16.02.2021 12:20
Kurkkaa Fölin lähimatkailuvinkit!
12.02.2021 12:32
Työnantaja voi nyt tarjota verovapaasti työntekijälleen vaikka koko vuoden Föli-matkat.