Siirry sisältöön
Turun seudun joukkoliikenne

Lähimatkailua Naantalissa

Kuvakkeiden selitykset

Luonto   Taide    Urheilu    Uimaranta 

Puutarha   Lapsiperheille    Meri    Historia

 

Laivayhteys Seilin saarelle ja Nauvoon 

Rymättylän Röölästä pääsee vesiteitse m/s Hamnskärin kyydissä Seilin saarelle 24.6. alkaen. Seilin saarelta lähtee toinen alus Nauvoon. Nauvosta matkaa voi jatkaa pitkän matkan bussilla takaisin Turkuun. Röölästä eteenpäin reittisi kulkee Föli-alueen ulkopuolella, joten tarkista laivayhteyksien sekä Nauvo–Turku-bussiyhteyden aikataulut ja lippujen hinnat etukäteen palveluntarjoajien omilta sivuilta.

Bussit: N2
Lähin pysäkki: Röölä
Laivayhteyden aikataulut.

 

Vanhakaupunki 

Naantalin kaupunki syntyi birgittalaisluostarin kupeeseen ja siellä voi ihastella suomalaista puukaupunkirakentamista. Kadut, kujat ja 1700- ja 1800-luvuilta peräisin oleva rakennuskanta ovat Naantalin vanhan kaupungin omaleimaisia piirteitä.
Bussit: 6, 7
Lähin pysäkki: Naantali
Lue lisää Vanhasta kaupungista.

 

Kuparivuori 

Kuparivuori kohoaa vanhan kaupungin takana 25–30 metriä merenpinnan yläpuolelle. Se on korkea kallio, jolla on jyrkät seinämät. Kuparivuoren laelta on kauniit näköalat Kultarantaan ja kaupungin yli.
Bussit: 6, 7
Lähin pysäkki: Naantali
Lue lisää Kuparivuoresta.

 

Luolalanjärvi luontoikoni

Naantalin kehittyminen kylpyläkaupungiksi sai alkunsa Luolalanjärven rannalta löytyneestä Viluluodon lähteestä. Järveä kiertää luontopolku ja rannoilla on kaksi lintutornia.
Bussit: 6, 7
Lähin pysäkki: Rantaruona
Lue lisää Luolalanjärvestä.

 

Kultarannan puutarha 

Naantalin Kultarannan kaunis muotopuutarha on upea kokonaisuus kukka- ja arkkitehtuuriloistoa. Omatoiminen tutustuminen puutarhaan on mahdollista kesällä 6.5.-26.8.2022 perjantai-iltaisin klo 18.00–20.00 (vapaa pääsy).
Bussit: N2, N4, N5
Lähin pysäkki: Kordelininkatu
Lue lisää Kultarannan puutarhasta. 

Naantalissa