Siirry sisältöön
Turun seudun joukkoliikenne

Fölin ulkopuolinen liikenne

Föli liikennöi Turussa, Liedossa, Kaarinassa, Ruskolla, Raisiossa ja Naantalissa. Alueen rajat määräytyvät kuntarajojen mukaan. Kuntarajat saa näkyviin reittioppaassa.

Fölin liput kelpaavat joillain alueen ulkopuolelle jatkavilla linjoilla, mutta vain jos kuljet Föli-kuntien alueella. Matkaa ei voi myöskään maksaa osittain Fölin lipulla: matkan suuntautuessa Föli-alueen ulkopuolelle tulee ostaa erillinen lippu kuljettajalta.

Föli-alueella liikkuvia linjoja, joilla Föli-liput eivät käy maksuvälineenä: 117, 118, 119, 802. Näillä linjoilla maksetaan matka esimerkiksi Seutu+-kausilipulla.

Föli-alueen ulkopuolelle suuntautuvaa liikennettä ja sen hinnastoja sekä aikatauluja voi etsiä alla olevien linkkien kautta.

Fölin aluekartta

Seutu+

Varsinais-Suomen ELY-keskuksen Seutu+-lipun kanssa voi maksaa matkoja Paraisten, Paimion, Auran ja Mynämäki-Nousiainen-Masku linjoilla. Seutu+ käy maksuvälineenä sekä perusmatkalla että jatko- ja vaihtomatkoilla Föli-alueella. Seutu+-liput ovat myynnissä Seutu+ -sovelluksessa ja palvelupisteissä.

Seutu+-kausituote ostetaan matkapuhelimeen ladattavalla Seutu+-sovelluksella. Sovellus toimii uusimmissa Android- ja iOS-puhelimissa. Sovelluksen käyttöön ottaminen edellyttää rekisteröitymistä. Maksutapoja ovat pankki- ja luottokortti (Visa ja Mastercard), MobilePay, Pivo ja Apple Pay. Seutu+ mobiilisovelluksen toimittaa PayIQ. Mobiililippu esitetään Föli-busseissa näyttämällä QR-koodia lukijalaitteen alapuolelle.

Seutu+ kausikortin voi hankkia palvelupisteistä. Korttia voi ladata Seutu+-www-sivuilla tai tarvittaessa palvelupisteissä. Palvelupisteitä on Turussa, Paimiossa, Paraisilla, Maskussa, Mynämäellä ja Aurassa.

""

Etsitkö tietoa Fölin liikennöitsijöistä?