Siirry sisältöön
Turun seudun joukkoliikenne

Fölin ulkopuolinen liikenne

Föli liikennöi Turussa, Liedossa, Kaarinassa, Ruskolla, Raisiossa ja Naantalissa. Alueen rajat määräytyvät kuntarajojen mukaan. Kuntarajat saa näkyviin reittioppaassa.

Fölin liput kelpaavat joillain alueen ulkopuolelle jatkavilla linjoilla, mutta vain jos kuljet Föli-kuntien alueella. Matkaa ei voi myöskään maksaa osittain Fölin lipulla: matkan suuntautuessa Föli-alueen ulkopuolelle tulee ostaa erillinen lippu kuljettajalta.

Föli-alueen ulkopuolelle suuntautuvaa liikennettä ja sen hinnastoja sekä aikatauluja voi etsiä alla olevien linkkien kautta.

Fölin aluekartta

Seutulipun rinnakkaiskortti ja Seutu+

Turun seudun seutuliput ovat käytössä liikenteessä, joka suuntautuu Paraisille, Paimioon, Sauvoon, Maskuun, Mynämäelle, Nousiaisiin ja Auraan. Seutulippuja myy Matkahuolto. Jos Föli-alueen sisällä vaihtaa toiseen bussiin, seutulipun lisäksi tarvitaan rinnakkaiskortti, jolla voi matkustaa Föli-alueen sisällä ilman lisämaksua. Rinnakkaiskortin lunastusmaksu on 5 euroa, mutta jatkossa kortin kuukausittainen päivittäminen on ilmaista. 

Rinnakkaiskortin voi ostaa ja sitä voi päivittää vain Fölin palvelupisteissä sekä Turun linja-autoaseman Matkahuollossa. Korttia päivitettäessä mukana täytyy aina olla sekä seutulippu sekä sen latauskuitti.

Varsinais-Suomen ELY-keskuksen Seutu+-lipun kanssa voi maksaa matkoja Paraisten, Paimion, Auran ja Turun välillä. Seutu+-liput ovat myynnissä Seutu+ -sovelluksessa ja palvelupisteissä. 

""

Etsitkö tietoa Fölin liikennöitsijöistä?