Vid Fölis servicebyrå kan du nu betala med ePassi

20.10.2017 07:54

Vid Fölis servicebyrå kan du nu betala med ePassi

Vid Fölis servicebyrå kan du från och med i dag betala laddningen av resekortet med ePassi, det vill säga med en arbetsresesedel i mobiltelefonen. Utöver ePassi kan du även använda andra elektroniska arbetsresesedlar, såsom Eazybreak, Smartum och Edenred. Fördelen med en elektronisk arbetsresesedel är att den är lätt att använda för såväl arbetsgivaren som de anställda. En elektronisk arbetsresesedel finns, beroende på tjänsteproducent, antingen i mobiltelefonen eller på ett separat betalkort. Det finns även traditionella arbetsresesedlar, det vill säga papperssedlar. Arbetsgivaren köper dem hos Föli och delar ut dem till sina anställda och de anställda kan betala laddningen av sina resekort med dem.

Attraktiv arbetsgivare med arbetsresesedel

Med arbetsresesedel främjar arbetsgivaren smidiga och miljövänliga arbetsresor för sina anställda.  Samtidigt förbättrar miljöansvaret företagets image och arbetsgivarens attraktivitet. Genom att gynna kollektivtrafik istället för privatbilism minskar utsläppen och kostnaderna för bilismen minskar. Den anställdes vardag underlättas när det är lätt att nå arbetsplatsen med buss och man inte längre behöver leta efter en parkeringsplats.

Användning av kollektivtrafik ökar även mängden nyttomotion i vardagen. Man går mera utan märka det, vilket förbättrar de anställdas hälsa och arbetshälsa.

Med arbetsresesedeln kan man ladda period-, värde- och dubbelkort. Arbetsresesedeln är således attraktiv även för dem som använder kollektivtrafiken sporadiskt. De kan använda sedeln för att ladda värdekortet.

Ta i bruk arbetsresesedeln!

Traditionella arbetsresesedlar i pappersformat kan beställas från Föli, läs mera. När  det gäller den elektroniska arbetsresesedeln kan man kontakta ett företag som tillhandahåller Fölis elektroniska arbetsresesedel, det vill säga Eazybreak, Smartum, Edenred eller ePassi.

 

 

 

Rekommendera

Nyheter

17.01.2018 09:33
Fölis reseplanerare finns nu i mobilappen.
13.11.2017 08:16
I Fölis mobilapp testas nu en mobil periodbiljett för 30 dagar.