Hållplatstidtabeller

Hållplatstidtabeller

Fölis ruttplanerare, hållplatssökningen för mobiler aikataulut.foli.fi och hållplatstidtabellen omatpysakit.foli.fi informerar om tidtabellen i realtid genom att utnyttja informationen om hur bussarna rör sig. I tjänsten Föli på kartan kan man följa med hur bussarna som är i trafik rör sig i realtid på kartan.

Avgångar i realtid

Aikataulut.foli.fi är en tjänst som är särskilt utformad för mobiltelefoner och som visar hållplatsernas tidtabeller i realtid. Möjlighet att söka hållplatser också på kartan. Om telefonens platstjänst är aktiverad visas närområdets hållplatser. Hållplatser som används ofta kan sparas som favoriter.

Hållplatstidtabeller för egna resmål

Adressen omatpysakit.foli.fi öppnar en hållplatsvy, där du kan antingen genom att klicka på kartan eller mata in hållplatsens nummer/namn välja önskad(e) hållplats(er). Genom att klicka på texten under listan över hållplatser öppnas hållplatsens/-ernas följande hållplatstidtabeller i ett nytt fönster/ny flik, där du kan spara dem i webbläsarens bokmärken.

Utskrift av hållplatsspecifika tidtabeller: på omatpysakit.foli.fi-sidans andra flik kan du hämta den önskade hållplatsens tidtabeller i en veckovy som kan skrivas ut.

Rekommendera