Gå till innhållet
Åbo regiontrafik
Tunnistaudu opiskelijaksi kätevästi Haka-kirjautumisella!

Identifiera dig enkelt som studerande via inloggning i Haka!

nyheter

|

Biljetter och priser

|

Nya tjänster

|

14.4.2021

Studerande kan nu identifiera sig som studerande i Fölibutiken. Man behöver alltså inte separat besöka servicestället för att få eller förnya studeranderabatten. För närvarande kan du identifiera dig i nätladdningen om du studerar vid Åbo yrkeshögskola, Åbo Akademi eller Åbo universitet och du har Fölis resekort.

Identifieringen är enkel

1. Registrera dig som användare av Fölibutiken om du inte ännu har en profil och logga sedan in.

2. När du har loggat in hittar du på nätladdningens profilsida en punkt där du kan gå vidare till Haka-identifiering, och där du kan se om du har rätt till studeranderabatt.

3. Efter identifieringen kan du ladda ditt resekort till rabatterat pris som vanligt. Rabatten gäller alltid till läsårets slut, det vill säga den 30 september.

För närvarande används identifiering genom Haka-inloggning endast i de tre tidigare nämnda läroinrättningarna. Studerade vid andra läroinrättningar ska besöka Fölis serviceställe och ta med sig ett giltigt studerandekort eller en ifylld ansökan om studerandekort för att få studeranderabatt för sitt resekort.

De läroinrättningar som ännu inte använder identifieringen kan kontakta oss för att göra det möjligt också för deras studerande att identifiera sig. Du når oss på e-postadressen joukkoliikenne@turku.fi.