Identifiera dig enkelt som studerande via inloggning i Haka!

18.01.2021 11:38

Identifiera dig enkelt som studerande via inloggning i Haka!

Studerande kan nu identifiera sig som studerande i Fölis nätladdning. Man behöver alltså inte separat besöka servicestället för att få eller förnya studeranderabatten. För närvarande kan du identifiera dig i nätladdningen om du studerar vid Åbo yrkeshögskola, Åbo Akademi eller Åbo universitet och du har Fölis resekort.

Identifieringen är enkel

 

1. Registrera dig som användare av nätladdning om du inte ännu har en profil och logga sedan in.

2. När du har loggat in hittar du på nätladdningens profilsida en punkt där du kan gå vidare till Haka-identifiering, och där du kan se om du har rätt till studeranderabatt.

3. Efter identifieringen kan du ladda ditt resekort till rabatterat pris som vanligt. Rabatten gäller alltid till läsårets slut, det vill säga den 30 september.

För närvarande används identifiering genom Haka-inloggning endast i de tre tidigare nämnda läroinrättningarna. Studerade vid andra läroinrättningar ska besöka Fölis serviceställe och ta med sig ett giltigt studerandekort eller en ifylld ansökan om studerandekort för att få studeranderabatt för sitt resekort.

De läroinrättningar som ännu inte använder identifieringen kan kontakta oss för att göra det möjligt också för deras studerande att identifiera sig. Du når oss på e-postadressen joukkoliikenne@turku.fi.

Rekommendera

Nyheter

16.02.2021 13:48
Från och med måndagen den 1 mars kan man inte längre ladda resekort på Fölis bussar.
05.02.2021 12:21
På mötet behandlas bland annat gallring av nattrafiken och den sena kvällstrafiken.