Åbo Stadsteater

Åbo Stadsteater och Föli inledde ett nytt samarbete den 1 september 2018 då biljetter till föreställningar på Åbo Stadsteater inkluderar en Föli-biljett. Teaterbiljetten fungerar som bussbiljett; biljetten visas för avläsaren framme i bussen som läser av streckkoden på biljetten. Du behöver alltså ingen separat biljett.

 

Med biljetten till Åbo stadsteater kan du resa med Föli tre timmar före och två timmar efter teaterföreställningen. Du kan resa sammanlagt fyra resor med biljetten så vid behov kan du byta linje en gång i båda riktningarna.

 

Föli trafikerar i Åbo, S:t Karins, Reso, Lundo, Nådendal och Rusko och samma biljetter gäller i hela området. Boka din teaterbiljett till nu; inga bekymmer om att hitta parkeringsplats, med Föli kommer du fram till dörren!
Läs mer om Åbo stadsteaters evenemang: teatteri.turku.fi

Åbo filharmoniska orkester

Från och med hösten 2019 innehåller Åbo filharmoniska orkesters konsertbiljetter en Föli-biljett. Det är frågan om ett försök som pågår fram till utgången av 2019.

 

Konsertbiljetten fungerar som kollektivtrafikbiljett på Fölis linjer tre timmar före och två timmar efter konserten. Konsertbiljetten visas upp för bussens eller vattenbussens kortläsare som läser streckkoden – en skild biljett behövs alltså inte. Du kan resa sammanlagt fyra resor med biljetten så vid behov kan du byta linje en gång i båda riktningarna.

 

Läs mer om ÅFO:s program under höstsäsongen: http://www.tfo.fi/sv

 

Linnateatteri

Samarbetet mellan Föli och Linnateatteri inleds under hösten 2019!

 

Biljetterna till Linnateatteri innehåller en Föli-biljett från och med hösten 2019. Teaterbiljetten fungerar som bussbiljett; biljetten visas i bussen eller vattenbussen för avläsaren som läser av streckkoden på biljetten. Du behöver alltså ingen separat biljett. Med biljetten till Linnateatteri kan du resa med Föli tre timmar före och två timmar efter teaterföreställningen. Du kan resa sammanlagt fyra resor med biljetten så vid behov kan du byta linje en gång i båda riktningarna.

 

Föli trafikerar i Åbo, S:t Karins, Reso, Lundo, Nådendal och Rusko och samma biljetter gäller i hela området.

 

Läs mer om höstens program vid Linnateatteri: linnateatteri.fi

 

OBS! Föli-biljetten ingår inte i teaterbiljetterna för sommaren 2019 vid Linnateatteri. Samarbetet inleds under hösten!

Föli-biljetter till seminarier och evenemang

Föli-biljetten kan bifogas till olika evenemangsbiljetter och till kongressinbjudningar. Biljetterna avläses elektroniskt så resebiljetten kan skickas t.ex. per e-post eller som utskrift i inbjudan. Det är också enkelt att bifoga en Föli-biljett med evenemangsbiljetter som säljs via Lippupiste. Åbo regiontrafik Föli är verksam i Åbo, S:t Karins, Lundo, Reso, Nådendal och Rusko. På det gemensamma regiontrafikområdet används en fast avgift, det vill säga samma biljett är giltig inom sex olika kommuner.

 

Mötes- och kongressinbjudningar

Föli-biljetten kan bifogas till mötes- eller kongressinbjudan. Biljetten avläses i bussen/vattenbussen genom QR-koden på inbjudan. Det behövs alltså ingen separat Föli-biljett.

 

Evenemangsbiljetter som säljs via Lippupiste

Det är enkelt att bifoga en Föli-biljett till evenemangsbiljetter som säljs via Lippupiste. Föli-biljetten skrivs då ut som en del av evenemangsbiljetten, det vill säga det behövs ingen separat kollektivtrafikbiljett. Evenemangsbiljetten sätts i Fölis buss/vattenbuss mot läsaren som avläser streckkoden på biljetten.

 

Kom överens om den gemensamma biljetten med Föli

Om ett evenemang eller ett företag vill ha Fölis biljett med på sin biljett/inbjudan, ska ärendet och priserna avtalas med Föli på förhand. Ta kontakt i god tid.

Evenemangsarrangören ansvarar för att biljetterna delas ut till kunderna. Föli-biljetten kan levereras till kunden per e-post eller i pappersformat.

 

Ta kontakt: joukkoliikenne(a)turku.fi