Föli liikennöi Turun ja Kuhankuonon/Kurjenrahkan kansallispuiston välillä koko kesäaikataulukauden ajan eli 23.4. - 22.9.2019. Föli-matkan hinnalla pääsee Kuhankuonolle asti niin arkisin kuin viikonloppuisinkin. Fölin, Turun, Kaarinan, Liedon, Naantalin, Pöytyän, Raision, Ruskon, Metsähallituksen ja Varsinais-Suomen liiton yhdessä rahoittamaa liikenneyhteyttä kokeiltiin ensimmäisen kerran vuonna 2018 ja positiivisten kokemusten vuoksi liikennöintiä päätettiin jatkaa kesällä 2019. Kuhankuonon retkeilyreitistöön voi tutustua ennakkoon Kuhankuonon nettisivuilla. Kuhankuonon liikenteessä kelpaa kaikki Fölin liput.

Reitti

Osa linjojen 21 ja 23 vuoroista jatkaa Tortinmäestä Säkyläntietä ja Turunväylää Kuhankuonolle, Kurjenrahkan kansallispuistoon. Linjat pysähtyvät tarvittaessa Tortinmäen ja Kuhankuonon välillä myös Turun puolella olevilla pysäkeillä.

Kuhankuonon päätepysäkki sijaitsee kansallispuiston uuden parkkipaikan laidalla. 

 

Vaellusreittejä Kurjenrahkalla

Karpalopolku 2 km

Savojärven kierros 6 km

Pukkipalon reitti 9 km

Vajosuon vaellus 30 km

 

Lisää reittejä ja reittikuvaukset: www.luontoon.fi/kurjenrahka/reittikuvaukset

Palvelut Kuhankuonolla
  • Rantapihan kioski Savojärven rannalla on avoinna 1.5. alkaen lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11-16. Kioskissa on myytävänä makkaraa (itse grillaten), pullaa, jäätelöä ja juomia. Kioskin voi myös tilata avoimeksi numerosta 050 0935 960.
  • Kuhankuonon puoti on avoinna kesä-elokuussa lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12-16.
  • Toivolan Kievarin kahvila on avoinna 30.5. alkaen päivittäin klo 12-18.
  • Kuhankuonon puoti on avoinna 1.6. alkaen lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12 - 16 ja 17.6. - 22.9. joka päivä klo 12 - 16. Poikkeus aukioloaikoihin: Puoti on suljettuna sunnuntaina 23.6.

 

Lisää Kuhankuonon ruoka- ja juomapalveluista: www.kuhankuono.fi/ruoka_ja_juoma