Vesibussipysäkkien parannustyöt etenevät

14.06.2018 16:05

Vesibussipysäkkien parannustyöt etenevät

Fölin vesibussiliikenne alkoi toukokuun lopussa ja lämmin sää on houkutellut kyytiin suuren määrän ihmisiä; vesibussien kyydissä on tehty jo 12 000 matkaa! Vesibussiliikenne jatkuu aina syyskuulle saakka. Lisätietoa kuten aikataulut ja reitit löytyvät vesibussi-sivulta.

Forum Marinumin pysäkki on pois käytöstä 14.6. alkaen

Vesibussiliikenne jouduttiin aloittamaan väliaikaisia käyntisiltoja hyödyntäen, sillä vesibussipysäkkien laitureiden ponttoonien ja käyntisiltojen toimitus viivästyi. Helpoiten esimerkiksi polkupyörällä, pyörätuolilla tai lastenvaunujen kanssa vesibussin kyytiin on päässyt Ruissalon telakan pysäkiltä.

Pysäkkien parannustyöt ovat alkamassa ja pysäkeistä saadaan esteettömiä tämän kesän aikana. Forum Marinumin pysäkin parannustyöt aloitetaan torstaina 14.6. Rakennustyöt kestävät arviolta kaksi viikkoa. Rakennustöiden aikana pysäkki on poissa käytöstä.

Martinsillan pysäkin parannustyöt aloitetaan arviolta viikolla 25. Työt aloitetaan terässillakkeen asentamisella ja puistokäytävän töillä. Viikon 25 loppupuolella siirretään laituri ja käyntisilta. Rakennustöiden ajaksi Martinsillan pysäkki siirtyy vanhan Suomen Joutsenen käyntisillan kohdalle eli noin 50 metriä Aurajokea alaspäin keskelle puistoa. Vesibussiliikenne pyritään ajamaan normaalisti rakennustöiden aikana.

Ruissalon Kansanpuiston laiturin parannustyöt aloitetaan Martinsillan rakennustöiden jälkeen ja rakennustyöt kestävät muutaman päivän. Pysäkki saadaan esteettömäksi arviolta viikolla 29.

Poikkeusreiteistä ja esimerkiksi rakennustöiden aikana käytettävistä tilapäispysäkeistä tiedotetaan netissä, kun reitit ja aikataulut selviävät: www.foli.fi/vesibussi.

Suosittele

Ajankohtaista

14.06.2018 08:13
Fölin uusi pysähdyntäällä.fi-palvelu on avattu.
13.06.2018 10:09
Kurkkaa Kuhankuonon ja Kurjenrahkan tapahtumakalenteriin.
13.06.2018 09:25
Forum Marinumin pysäkki on poissa käytöstä 14.6. alkaen!