Siirry sisältöön
Turun seudun joukkoliikenne
Vesibussikausi alkaa maanantaina 24.5.

Vesibussikausi alkaa maanantaina 24.5.2021

uutiset

|

Vesibussi

|

5/19/2021

Turun seudun joukkoliikenne Fölin vesibussit palaavat laineille maanantaina 24.5.2021. Vesibussit m/s Jaarli ja m/s Ruissalo kulkevat Martinsillan kupeesta Ruissalon kansanpuistoon ja Ruissalon telakalle sekä Hirvensalon Pikisaareen 29.8. asti. Viikonloppuliikenne jatkuu Turun päivään 19.9.2021 asti. 

Kuten Fölin bussimatkat, myös vesibussimatkan voi maksaa pankkikortin lähimaksulla. Hintakatot huolehtivat siitä, että päivän Föli-matkojen hinta on aina korkeintaan kahdeksan euroa ja viikon matkojen hinta korkeintaan 26 euroa. Lähimaksulla voi kuitenkin maksaa vain yhden hengen matkan. Lähimaksun lisäksi vesibussissa kelpaavat Fölin matkakortit, mobiililiput ja käteinen. 

Fölin liikenteessä käytössä oleva maskipakko pätee myös vesibusseissa. Yli 12-vuotiaiden pitää käyttää kasvomaskia, jos käytölle ei ole terveydellistä estettä. Muihin matkustajiin kannattaa pitää etäisyyttä paitsi vesibussin kyydissä, myös vesibussia odottaessa. 

Vesibussin suosio oli viime kesänä koronaviruksesta huolimatta yhtä suurta kuin aiemminkin: matkoja tehtiin noin 60 000 kappaletta.

Lue lisää vesibussista

Vesibussista löytää lisätietoja täältä: foli.fi/vesibussi