Siirry sisältöön
Turun seudun joukkoliikenne
""

Säästä hiilidioksidia ja hanki palkintoja Föli-sovelluksella

uutiset

|

Osallistu ja vaikuta

|

Ympäristö

|

Uudistukset

|

Tiedote

|

19.5.2023

Tule mukaan kokeilemaan Föli-sovelluksen uutta GreenImpact-toimintoa. GreenImpact tunnistaa automaattisesti mutta anonyymisti käytetyt liikkumismuodot ja laskee matkojen hiilijalanjäljen. Valitsemalla useammin kävelyn, pyöräilyn tai joukkoliikenteen säästät hiilidioksidia ja ansaitset ilmastokolikoita. Kolikoilla saat alennuksia ilmastokumppaneiden palveluista ja tuotteista. Sovelluksesta näet myös, kuinka paljon hiilidioksidia olet säästänyt ja voit kilpailla muiden kaupunkien tai yritysten kanssa siitä ketkä säästävät eniten hiilidioksidia.

Turun kaupungin tavoite on saavuttaa hiilineutraalius vuoteen 2029 mennessä, kun kaupunki täyttää 800 vuotta. Uskomme, että jokainen voi osallistua tavoitteen saavuttamiseen. Tämän helpottamiseksi Föli-sovellukseen on lisätty työkalu, joka kannustaa kävelemään, kulkemaan bussilla ja siten säästämään hiilidioksidia ja ansaitsemaan rahanarvoisia etuja. Föli-sovelluksen pyrkimys on tehdä joukkoliikenteen käyttämisestä niin helppoa ja kätevää, että oman auton voisi useammin jättää kotiin.

GreenImpact on aluksi käytössä kohderyhmällä. Pääset mukaan kohderyhmään lähettämällä viestin osoitteeseen greenimpact@payiq.net 5.6.2023 mennessä. Lähetä viesti samasta sähköpostiosoitteesta, jolla olet rekisteröitynyt Föli-sovellukseen. Lähetämme sinulle ohjeet toiminnon käyttöönottoon. Tehdään yhdessä hiilineutraali tulevaisuus!