Siirry sisältöön
Turun seudun joukkoliikenne
Maskipäinen matkustaja odottaa bussia lumisessa maisemassa

Peruttuja vuoroja tällä hetkellä hieman normaalia enemmän

uutiset

|

Aikataulumuutokset

|

Uudistukset

|

1/17/2022

Heikkenevä tautitilanne vaikuttaa myös joukkoliikenteeseen. Kuljettajien sairauspoissaolojen vuoksi Fölin liikenteessä on tällä hetkellä hieman normaalia enemmän peruttuja vuoroja.

Liikennöimme noin 3500 vuoroa päivässä. Ajamattomia vuoroja on tällä hetkellä kymmenkunta päivittäin, joten pääosin liikenne sujuu normaalisti. 

– Tilanne ei ole huolestuttava, mutta haluamme pitää matkustajat tilanteen tasalla. Perutut vuorot saattavat nyt osua tavallista enemmän yhdelle ja samalle linjalle, vaikkei niiden konaismäärä ole paljoa normaalia suurempi, kertoo Fölin suunnittelupäällikkö Lauri Jorasmaa. 

Tarkin tieto ajamatta jäävistä vuoroista näkyy föli.fi:n Vuoroperuutukset-osiossa. Arkistossa näkyvät sekä tulossa olevat että esimerkiksi edellisenä päivänä ajamatta jääneet vuorot. Tieto perutuista vuoroista tulee myös Föli-sovellukseen, Fölin reittioppaaseen sekä pysäkkien aikataulunäytöille. Pyrimme ilmoittamaan kaikki perutut vuorot näissä kanavissa. Oman linjan liikennöinti kannattaa tarkistaa vielä hieman ennen matkustamista. Jos vuoro peruuntuu lyhyellä varoitusajalla, tieto ei välttämättä ehdi päivittyä palveluihin. 

Pahoittelemme tilanteesta matkustajille aiheutuvaa harmia.   

Lue lisää koronaviruksen vaikutuksista palveluihimme: föli.fi/korona