Siirry sisältöön
Turun seudun joukkoliikenne
Bussi Kauppatorilla

Muutoksia pysäkkijärjestelyissä Kauppatorilla - pysäkkien A1 ja A2 linjat vaihdetaan päittäin 9.1. alkaen

uutiset

|

Aikataulumuutokset

|

Reittimuutokset

|

4.1.2023

Fölin bussit pääsivät siirtymään Kauppatorin uusille pysäkeille lokakuun 2022 lopussa ja pääsääntöisesti uudet pysäkkijärjestelyt Kauppatorilla ovatkin toimineet hyvin. Föli on kuitenkin saanut palautteita linjojen 6 ja 7 keskustan lähtöajoista, sekä toiveita linjan 7A siirtämisestä samalle pysäkille Kauppatorilla linjojen 6 ja 7 kanssa.

Kauppatorin pysäkkien A1 ja A2 linjat vaihdetaan päittäin maanantaista 9.1. alkaen

Kauppatorin pysäkkejä A1 ja A2 käyttävät linjat vaihdetaan päittäin. Maanantaista 9.1. alkaen, linjat 1 ja 1B Linja-autoaseman ja Lentoaseman suuntaan käyttävät Kauppatorilla pysäkkiä A2. Linjat 6 ja 7 Raision ja Naantalin suuntaan sekä linja 7A  lähtevät viereiseltä pysäkiltä A1

Pysäkkimuutoksilla mahdollistetaan linjan 7A siirtäminen linjojen 6 ja 7 kanssa samalle pysäkille. Linja 7A pysähtyy tällä hetkellä pysäkillä A6, Eerikinkadun puolella Kauppatoria.

Pysäkkimuutosten yhteydessä suurinta osaa linjojen 6 ja 7 Kauppatorin lähtöajoista myöhäistetään kahdella minuutilla ja linjan 7A aikataulua tasataan linjojen 6 ja 7 uusien aikataulujen kanssa. Tällä pyritään mahdollistamaan paremmin toteutuvat lähtöajat keskustasta.  Linjojen 6 ja 7 aikataulun mukaiset lähtöajat Kaarinasta, Liedosta, Naantalista ja Raisiosta eivät muutu vielä tässä vaiheessa.