Siirry sisältöön
Turun seudun joukkoliikenne
""

Käytä lähimaksukorttiasi kuin kausikorttia – 30 päivän hintakatto on nyt täällä!

uutiset

|

Liput ja hinnat

|

Uudistukset

|

20.6.2022

Föli-matkan maksaminen lähimaksulla on nyt entistäkin helpompaa, sillä voit käyttää lähimaksukorttiasi kuin kausikorttia Fölin busseissa ja vesibusseissa.

30 päivän hintakatto takaa, että vaikka reissaisit useitakin matkoja kuukauden sisällä, sinulta veloitetaan 30 päivän matkoista maksimissaan 55 euroa, eli 30 päivän kuukausikortin latausmaksun verran.

Lähimaksulla maksaessa ei toistaiseksi kuitenkaan saa alennusryhmille oikeutettuja alennuksia, kuten seniori- tai opiskelija-alennuksia. Lähimaksutavan alennusliput ovat kuitenkin suunnitteilla.

Rekisteröi nyt lähimaksukorttisi kausikortiksi

Saat 30 päivän hintakaton käyttöösi rekisteröimällä lähimaksukorttisi kausikortiksi Fölikaupassa (Avautuu uudessa välilehdessä), kohdasta profiili. Kun lisäät maksukorttisi tiedot järjestelmään, voit käyttää sitä 30 päivän kausikortin tavoin.

Lähimaksukortin rekisteröinti kausikortiksi edellyttää, että kortti on luettu bussin lukijalaitteella aiemmin. Jos et siis ole vielä tehnyt matkoja lähimaksulla, teethän vähintään yhden matkan ennen rekisteröintiä!

Huomioithan, että jos maksukorttisi vaihtuu, edellisen kortin matkoja ei siirretä uudelle kortille.

Lisätietoa Fölin lähimaksamisesta