Siirry sisältöön
Turun seudun joukkoliikenne
bussikortti, kuvituskuva

Joustavan kausikortin latauksen voi nyt automatisoida

uutiset

|

Fölikauppa

|

Liput ja hinnat

|

Uudistukset

|

Uutiset

|

Uutiset

|

5/20/2021

Fölikaupassa on otettu käyttöön uusi toiminto, joka mahdollistaa joustavan kausikortin automaattisen latauksen. Toiminnon nimi on jatkuva tilaus. Tämä tarkoittaa sitä, että järjestelmä uusii matkakortin kauden automaattisesti kaksi vuorokautta ennen kauden päättymistä.

Jos käytät kausikorttiasi usein ja säännöllisesti, jatkuva tilaus sopii sinulle. Sen avulla kausi ei koskaan lopu kesken vaan järjestelmä uusii kauden 30 vuorokauden pituisissa jaksoissa kahta vuorokautta ennen kauden päättymistä. 30 päivän hinta veloitetaan Fölikaupan profiilin lisätyltä pankkikortilta. Kun jatkuva tilaus on otettu käyttöön, matkakortin kautta ei tarvitse muistaa käydä lataamassa Fölikaupassa. Latauksesta saa kuitin sähköpostiin, kun sähköpostiosoite on rekisteröity Fölikauppaan. Jatkuva tilaus on voimassa aina 3 vuotta kerrallaan, jonka jälkeen se tulee aktivoida uudelleen Fölikaupassa.

Miten jatkuva veloitus otetaan käyttöön?

  1. Kirjaudu omilla tunnuksillasi Fölikauppaan, joka löytyy osoitteesta nettilataus.turku.fi.
  2. Valitse valikko Fölikaupan oikeasta yläkulmasta ja klikkaa kohtaa ”Profiili”. Tallenna sähköpostiosoitteesi profiili-osiossa omiin tietoihisi sekä matkakorttisi numero omat kortit -osioon. Tämän jälkeen omat kortit -osioon tulee joustavien kausikorttien kohdalla näkyviin nappi, jossa lukee ”aktivoi”.
  3. Paina aktivoimisnappia haluamasi matkakortin kohdalla ja siirry maksukortin vahvistamiseen verkkopankkitunnuksilla. Seuraa pankkisi ohjeita. Aktivoinnin yhteydessä Föli ei tee veloitusta, mutta pankkisi saattaa tehdä katevarauksen, joka poistuu muutamassa arkipäivässä. Vahvistamisen jälkeen odota, että sivusto palautuu Fölikauppaan.
  4. Jatkuva tilaus on voimassa, kun matkakorttisi vieressä näkyy ”Peruuta” – nappi. Profiili-sivulle tulee myös näkyviin käyttämäsi maksutavan tiedot sekä tieto siitä, koska maksu vanhenee. Voit lisätä saman maksutavan halutessasi useammalle joustavalle kausikortille.

Jatkuvan tilauksen voi perua koska vain Fölikaupassa.

Miten jatkuva veloitus perutaan?

  1. Kirjaudu omilla tunnuksillasi Fölikauppaan osoitteessa nettilataus.turku.fi
  1. Valitse ”Valikko” Fölikaupan oikeasta yläkulmasta ja klikkaa tekstiä ”Profiili” 
  1. Etsi omista korteista se kortti, jonka jatkuvan veloituksen haluat poistaa. Paina peruuta-nappia kortin tietojen vieressä. Hyväksy jatkuvan veloituksen peruminen.

Onko sinulla kysymyksiä jatkuvasta veloituksesta tai tarvitsetko apua?

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Voit tavoittaa asiakaspalvelumme puhelimen ja chatin kautta tai käymällä Kauppatorin Monitorissa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme täältä: asiakaspalvelu