Siirry sisältöön
Turun seudun joukkoliikenne
""

Fölin kierrätetyt matkakorttipohjat ovat nyt myynnissä

uutiset

|

Liput ja hinnat

|

Tiedote

|

15.2.2023

Fölin viimeisin ilmastoteko ei olekaan sähköbussit vaan matkakorttipohjien uusiokäyttö. Fölin uudet matkakorttipohjat ovat vähissä saatavuusongelmasta johtuen; korttitoimittajilla on maailmantilanteen aiheuttama komponenttipula. Vanhoja kertaalleen käytettyjä matkakortteja onkin nyt otettu uudelleen käyttöön. Desinfioidut ja tyhjennetyt kortit ovat valikoimissa ainakin tämän kevään ajan ja niitä on myynnissä Kauppatorin Monitorissa Turussa. Kierrätetyn matkakortin tunnistaa matkakortin päällä olevasta kierrätetty-tarrasta. 

Muistathan myös, että voit nykyään käyttää lähimaksua kuin matkakorttia ja kausilipun voi ladata myös sovellukseen.

Voit käyttää lähimaksua kuin kausikorttia

Voit nykyään maksaa matkasi kaikissa Fölin busseissa helposti pankki- ja luottokortin sekä mobiililaitteen lähimaksulla. Lähimaksamisen ansiosta sinä et välttämättä enää lainkaan tarvitse Fölin matkakorttia. 30 päivän hintakatto nimittäin takaa, että sinulta veloitetaan 30 päivän matkoistasi maksimissaan 55 euroa, eli 30 päivän kuukausikortin latausmaksun verran. Valitettavasti alennusryhmiä tämä uudistus ei vielä koske, jatkossa kyllä.

Jos haluat ottaa käyttöösi 30 päivän hintakaton, rekisteröi maksukorttisi Fölikaupassa. Lisätietoa ja ohjeet löydät täältä.