Siirry sisältöön
Turun seudun joukkoliikenne
Fölikaverit bussissa

Fölikaveritoiminta jatkuu elokuussa Kauppatorin Monitorissa

uutiset

|

Osallistu ja vaikuta

|

21.7.2022

Fölikaveritoiminta on ollut tauolla heinäkuun ajan ja toiminta jatkuu jälleen Kauppatorin Monitorissa elokuun alusta. Fölikavereita voi tulla tapaamaan Kauppatorin Monitoriin torstaisin klo 12–14. Viimeinen tapaamiskerta järjestetään torstaina 6.10, Vanhustenviikolla.

Fölikaverit ovat vapaaehtoisia senioreita, jotka ovat valmiita neuvomaan joukkoliikenteen käyttöä kädestä pitäen. Opastus voi liittyä esimerkiksi bussireitteihin, Fölin digipalveluiden käyttöön tai käytännön bussimatkustamiseen. Paikan päällä tapahtuvan opastuksen lisäksi Kauppatorin Monitoriin voi tulla myös sopimaan yhteisen matkan tehtäväksi jonakin toisena päivänä. Opastus on maksutonta, mutta fölikaverin kanssa tehdyt matkat opastettava maksaa itse.

Lue lisää fölikaveritoiminnasta: foli.fi/kaverit

Fölin palvelut seniorille – tule tutustumaan fölikaveritoimintaan!

Järjestämme elokuun aikana Föli-kunnissa senioreille suunnattuja tilaisuuksia, joihin voit tulla kuulemaan lisää fölikaveritoiminnasta ja Fölin muista palveluista senioreille. Tilaisuudet järjestetään yhdessä yhdessä Varsinais-Suomen kestävän kehityksen asiantuntijaorganisaatio Valonian kanssa. Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet ikäihmiset, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

Lue lisää ja tule kuulemaan Fölin palveluista senioreille: 

Etsimme nyt senioreita uusiksi fölikavereiksi!

Föli ja hankkeessa mukana oleva Valonia etsivät nyt senioreita uusiksi fölikavereiksi kaikissa Föli-alueen kunnissa eli Kaarinassa, Naantalissa, Liedossa, Ruskolla, Raisiossa ja Turussa.

Oletko sinä yli 65-vuotias aktiivinen Fölin käyttäjä ja kiinnostunut ryhtymään fölikaveriksi?
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan vapaaehtoiseksi tästä.