Unohda kortit - matkusta mobiilisti

09.11.2017 10:43

Unohda kortit - matkusta mobiilisti

Fölin mobiilisovelluksessa on nyt kokeilussa 30 päivän mobiilikausilippu. Vain mobiilisti toimivan kausilipun voi ostaa sovelluksen kohdasta Mobiilikausilippu ja tarjolla on sekä aikuisten että lasten 30 päivän kausilippu. Lipulla voi matkustaa kausikortin tavoin Fölin liikenteessä, kuitenkin enintään 15 matkaa päivässä ja 5 matkaa tunnissa. Kausilippua käytettäessä on sovelluksen oltava jatkuvasti verkkoyhteydessä toimiakseen sekä asiakkaan on varmistettava, että puhelimessa on riittävästi virtaa koko matkan ajan. Ilman verkkoyhteyttä lipulla ei pääse matkustamaan. Kausilipun viivakoodi leimataan jokaisen nousun yhteydessä lukijalaitteen alalaidassa olevalle lukijalle. Ilman validoitua leimausta lipulla ei voi matkustaa. Lipun voimassaolo alkaa heti ostosta, eikä ensimmäisestä käytöstä kuten matkakortilla matkustettaessa.

Mikäli kokeilun aikana ilmenee ongelmia, esimerkiksi sovellus ei toimi, pyydetään asiakkaita olemaan yhteydessä äkillisissä ongelmatilanteissa suoraan mobiilisovelluksen toimittajaan osoitteeseen tuki@iq-payments.com ja muissa palauteasioissa Fölin palautepalveluun. Palautetta voi antaa myös sähköpostitse lähetettävän kyselyn kautta. Mobiilikausilipun ostaneille lähetetään sähköpostitse palautekyselylinkki, jossa kysytään käyttäjien kokemuksia liittyen lipun toimintaan, lukunopeuteen sekä verkkoyhteyksien toimintaan. Mahdollisimman monen käyttäjän toivotaan vastaavan kyselyyn, jotta kausilippua voidaan kehittää edelleen.

Paljousalennusta mobiilikertalipuista

Fölin mobiilisovelluksessa on 1.12.2017 alkaen saatavilla 10 kerran sarjalippuja. Sarjalippu sisältää 10 kertalippua Fölin liikenteeseen ja liput ovat voimassa 3 kuukautta. Lippupaketti maksaa 9 kertalipun verran eli yhden kertalipun saa paketin mukana maksutta.

Lippuja voi aktivoida useamman yhdellä kertaa ja niillä voi maksaa useamman henkilön matkan. Tällöin jokainen lippu tulee leimata lukijalaitteella erikseen myös vaihdettaessa. Sarjalippuja on saatavilla sekä aikuisille (10 lippua / 27 €) että lapsille (10 lippua / 13,50 €). Sarjaliput käyvät vain päiväliikenteessä eli niillä ei voi matkustaa klo 23-04 välisenä aikana, ellei lippua ole aktivoitu ennen kello 23.00.

Lue myös:

Suosittele

Ajankohtaista

16.10.2018 14:50
Matkakorttien lataus busseissa ja mobiilisovelluksessa onnistuu normaalisti.
11.10.2018 13:40
Liikenneyhteydet paranevat, ja henkilökunta ja asiakkaat kiittävät.
11.10.2018 12:40
Lokakuussa föllärit saavat alleen nastarenkaat.