Työmatkaseteli on houkutteleva työsuhde-etu

05.01.2018 09:28

Työmatkaseteli on houkutteleva työsuhde-etu

Työmatkasetelillä lisää hyvinvointia

Fölin työmatkaseteli toimii samankaltaisesti kuin lounasseteli. Työnantaja ostaa setelit ja jakaa ne työntekijöilleen. Työntekijä voi ladata setelillä matkakorttiaan Fölin palvelupisteissä.

Käytössä on myös sähköinen työmatkaseteli, jonka käsittely on työnantajalle paperisia seteleitä helpompaa. Sähköinen työmatkaseteli kulkee mukana matkapuhelimessa tai erillisellä maksukortilla. Sähköistä työmatkaseteliä tarjoaa tällä hetkellä neljä toimijaa: Eazybreak Oy, Smartum Oy, Edenred Finland Oy ja ePassi Payments Oy. Eazybreakin, Smartumin ja ePassin sähköisillä työmatkaseteleillä voi maksaa toistaiseksi vain Fölin palvelutoimistossa (Aurakatu 5, Turku). Edenredin maksukortti käy myös muissa Fölin palvelupisteissä (ei latauspisteet).

Työmatkasetelillä työnantaja tukee työntekijänsä sujuvaa työmatkaliikkumista. Työntekijöiden hyvinvointikin paranee, sillä bussilla liikuttaessa hyötyliikunnan määrä kasvaa. Samalla yrityksen imago ja houkuttelevuus työnantajana paranevat.

Lue lisää Fölin työmatkaseteleistä ja ota askel kohti kestävämpää liikkumista!

Muut yrityspalvelut

Yrityksille on tarjolla myös muita palveluita, kuten laskutusasiakkuus ja räätälöidyt vierailuliput. Laskutusasiakkaana yritys voi ostaa ja ladata Fölin eri lipputuotteita. Normaalihintaiset matkakortit ovat haltijakohtaisia, joten yritys voi hankkia esimerkiksi yhteisiä arvokortteja työntekijöilleen käytettäväksi.

Kun yritys järjestää seminaarin tai tapahtuman, tilaisuuteen saapuville on mahdollista räätälöidä Föli-lippuja. Niitä voidaan toimittaa ja lukea myös sähköisesti, joten matkalippu voidaan toimittaa esim. sähköpostilla tai suoraan kutsuun tulostettuna.

Lisää tietoa yrityksille suunnatuista palveluista löytyy yrityksille-sivulta.

Suosittele

Ajankohtaista

08.01.2019 14:33
Muuttolintujemme pesiessä aivan jossain muualla, on hyvä hetki bongata busseja.
04.01.2019 15:40
Tarjous on voimassa ostoissa, joissa on maksutapana Masterpass.
11.12.2018 14:56
Alennuksen saa jatkossa kaikki päätoimiset opiskelijat.