Bussit Messukeskukseen ja Turkuhalliin

Bussit Messukeskukseen ja Turkuhalliin

Linja 100 liikennöi keskustasta Messukeskuksen ja Turkuhallin (Gatorade Center) yleisötapahtumiin tarpeen mukaan. Kullekin tilaisuudelle laaditaan omat aikataulunsa. Turkuhallilla pelattaviin jääkiekon Liigan otteluihin on laadittu yleisaikataulu, joka on voimassa koko kauden ellei tällä sivulla erikseen mainita poikkeuksista.

Linja 100 on Fölin normaalia liikennettä ja siinä kelpaavat kaikki Fölin matkakortit ja liput. Kertalipun voi ostaa myös Fölin mobiilisovelluksesta tai kuljettajalta käteisellä (3 €/aikuiset, 1,50€/lapset).

Linjan lähtöpysäkki keskustassa on Linnankadulla oleva T87.

Muut yhteydet alueelle ovat: Messukeskukseen linjat 32 ja 99, Turkuhallille linjat 12, 32, 61 ja 99.

Linjan 100 aikataulut

PDF iconTurun Messut 23. - 25.8.2019.pdf

 

Linjan 100 reitti (muuttunut 24.9. alkaen)

Keskustasta Messukeskukseen/Turkuhallille: KESKUSTA T87 – Linnankatu – Koulukatu – Ratapihankatu – Tukholmankatu - Ruissalontie – Vaasantie – Pansiontie – Länsikaari – Messukatu – Kirjaltajankatu – MESSUKESKUS/TURKUHALLI (Gatorade Center)

Messukeskukselta/Turkuhallilta keskustaan: MESSUKESKUS/TURKUHALLI – Kirjaltajankatu – Messukatu – Länsikaari – Pansiontie – Ruissalontie – Tukholmankatu – Ratapihankatu (Rautatieasema) – Humalistonkatu – Eerikinkatu – Aurakatu – KESKUSTA T2

Rautatieasemalta lähimmäs Messukeskusta ja Turkuhallia kulkee linja 32. Paluusuuntaan myös linja 100 kulkee Rautatieaseman ohi.

 

Suosittele