Siirry sisältöön
Turun seudun joukkoliikenne

Talviloman äkkilähdöt

Tärkeä huomio: kohteissa on säävaraus. Ajankohtaisen tilanteen ja aukiolon voit tarkistaa esimerkiksi kunnan verkkosivuilta.

 

Mannerheiminpuisto

Mikaelinkirkon edustalla sijaitsevassa Mannerheiminpuistossa on luisteltu talvisin jo vuodesta 1930 lähtien. Kurkkaa myös muut Turun kaupungin luistelukentät.
Bussi: 12
Lähin pysäkki: Koulukatu

 

Impivaaran hiihtolatu

Turun huolletuin ykköslatu. Impivaarasta löytyy hiihtolatu sekä perinteiselle että luistelutyylille ja lisäksi pulkkamäki. Suksivuokraamosta saat vuokrattua tarvittaessa hiihtovälineet.
Katso Turun kaupungin kaikki hiihtoladut osoitteessa turku.fi/latuinfo
Bussit: 2, 2A, 2B, 2C ja 13
Lähin pysäkki: Markulantie

Impivaaran hiihtolatu

 

Ruissalo

Ruissalossa on paljon talvista nähtävää ja koettavaa. Löydät saarelta hiihtolatuja, grillauspaikkoja, lintutornin, retkeilypolkuja ja paljon muuta tekemistä talvilomapäiville.
Bussi: 8
Lähin pysäkki: Kansanpuisto

Ruissalo

 

Naantalin luonnonjäät

Naantalissa voi säiden salliessa luistella tai hiihtää upeissa maisemissa luonnonjäillä. Ajankohtaisen latu- ja jäätilanteen näet täältä.
Bussit: 6 ja 7
Lähin pysäkki: Naantali

 

Hirvensalon hiihtokeskus

Hirvensalo tarjoaa poikkeukselliset ulkoilumahdollisuudet monenlaiselle talviurheilijalle. Hiihtokeskuksessa voi laskea maksullisten laskettelurinteiden lisäksi ilmaiseksi lastenrinteessä ja pulkkamäessä. Hiihtokeskuksessa on myös kahvila.
Bussit: 14, 15, 51, 53, 55, 56.
Lähin pysäkki: Pujottelumäki

 

Littoistenjärvi

Littoistenjärvellä on mahdollisuuksia monipuoliseen talvilomapäivän viettoon: löydät alueelta hiihtoladun, luisteluradan ja talviuintipaikan.
Bussit: 2B ja 2C
Lähin pysäkki: Ukonkatu

 

Kupittaan luistelumato

500 metriä pitkä luistelurata Kupittaanpuistossa Kupittaan urheiluhallin vieressä. Sopii kaiken ikäisille luistelijoille.
Bussit: 7, 9, 13, 61
Lähin pysäkki: Uudenmaantulli

 

Kakskerranjärvi

Kakskerranjärven jää on suosittu hiihto-, kävely- ja retkiluistelukohde. Pääsy jäälle uimarannan kohdalta ja ponttooniin päällä on mahdollisuus vaihtaa luistimet. Mikäli sää ei salli jäälle menoa, läheltä löytyy myös Harjattulan golfkentän hiihtolatu.
Bussi: 15
Lähin pysäkki: Brinkhall

Kakskerranjärvi

Parmaharjun luontopolut

Liedon Parmaharjulta lähtee 6 ja 9 kilometrin pituiset merkityt luontopolut sekä minilenkki 1,6 km. Luontopolkujen opastus lähtee Parmaharjun grillikatoksen nurkalta. Erikoisuutena Parmaharjulta löytyy myös 1960-luvun lopulla rakennetut mäkihypyn hyppyrimäet.
Bussi: 614
Lähin pysäkki: Parmaharju

 

Raision Kerttulan hiihtolatu

Talvilomailijoiden kannattaa pitää mielessä myös Raision hiihtomaastot. Esimerkiksi keskustan lähellä Kerttulassa sijaitsee eri mittaisia valaistuja hiihtolatuja, joista pääsee yhdyslenkkiä pitkin myös valaistuille Petäsmäen hiihtoladuille.
Lue lisää Raision kaupungin sivuilta.
Bussit: 6 ja 7
Lähin pysäkki: Varppee