Marina Palacen yöpyjät saavat joukkoliikennelipun maksutta käyttöönsä

10.06.2019 08:28

Marina Palacen yöpyjät saavat joukkoliikennelipun maksutta käyttöönsä

Turun seudun joukkoliikenne Föli aloittaa yhteistyön Aurajokirannassa sijaitsevan Radisson Blu Marina Palace Hotellin kanssa. Marina Palacessa yöpyvät saavat maksutta Fölin 1 vuorokauden matkailijalipun käyttöönsä. Lippuyhteistyö jatkuu heinäkuun loppuun saakka.

Föli ja Marina Palace edelläkävijöitä Suomessa

Marina Palace haluaa palvella hotelliyöpyjiä entistä paremmin helpottamalla heidän liikkumistaan. Tarjoamalla asiakkailleen joukkoliikennelipun, hotelli mahdollistaa heille elämyksellisen loman Turun seudulla ja kannustaa samalla ekologiseen liikkumiseen. Föli ja Marina Palace toimivat edelläkävijöinä, sillä missään muualla Suomessa ei paikallinen joukkoliikenne kuulu hotelliyöpymisen hintaan.

- Halusimme lähteä kokeilemaan tätä yhteistyötä ensinnäkin siksi, koska olemme ympäristötietoinen hotelli ja kannustaminen joukkoliikenteen käyttöön sopii toimintamme kanssa mainiosti yhteen. Lisäksi on tietysti mukavaa yllättää asiakas. Yhteistyön myötä hotelliyöpyjät pääsevät entistä helpommin tutustumaan Turun seutuun ja nauttimaan kaupunkiseudun antimista, iloitsee hotellipäällikkö Ulla Lähtevänoja.

Föli liikennöi Turun lisäksi Kaarinassa, Raisiossa, Liedossa, Naantalissa ja Ruskolla. Samat liput ovat voimassa koko alueella. Föli järjestää kesäkaudella bussiliikenteen ohella vesibussiliikennettä. Fölin vesibussi liikennöi Martinsillan kupeesta Ruissaloon ja Hirvensaloon. Kuhankuonolle Kurjenrahkan kansallispuistoonkin pääsee Fölin kyydissä koko kesän ajan syyskuun 22. päivään asti.

Fölissä toivotaan, että Marina Palacessa kokeiltava käytäntö laajenisi muihin alueen hotelleihin.

- Olemme tosi onnellisia tästä hotelliyhteistyöstä ja toivomme, että kokeilu johtaa pysyvään käytäntöön. Tietysti toiveissamme on myös, että se laajenisi muihin alueen majoituspaikkoihin. Joukkoliikenne on luonteva tapa liikkua kaupungissa. Fölin käyttö on vieläpä tosi helppoa, kun koko joukkoliikennealueella on voimassa tasataksa eli ei tarvitse kuin astua kyytiin ja näyttää matkailijakorttia bussin lukijalaitteelle, kertoo joukkoliikennepalvelujohtaja Sirpa Korte.

Marina Palace kannustaa ekotekoihin

Radisson Blu –hotelliketjuun kuuluva Marina Palace on mukana kansainvälisessä Green Key –ympäristöohjelmassa. Green Key kasvattaa majoitusalan ympäristötietoisuutta ja edistää kestävää matkailua. Green Key –hotellina Marina Palace on sitoutunut mm. henkilöstön ja asiakkaiden ympäristötietoisuuden kasvattamiseen, energian- ja vedenkäytön tehostamiseen ja majoitustoiminnan ympäristörasituksen pienentämiseen. Ohjelma motivoi niin henkilökuntaa kuin asiakkaitakin osallistumaan ekotekoihin.

Suosittele

Ajankohtaista