Koululaiskortin voi noutaa Fölin palvelupisteestä

03.08.2018 08:00

Koululaiskortin voi noutaa Fölin palvelupisteestä

Fölin koululaiskortin koulumatkoja varten myöntää peruskoululaisen kotikunta tietyin ehdoin. Kortti luovutetaan henkilötunnusta vastaan Fölin palvelupisteestä. Jos oppilaan koulukuljetusoikeus säilyy seuraavana lukuvuonna, uutta hakemusta ei tarvita vaan kortti päivitetään automaattisesti. Koululaiskorttiin jo viime vuonna oikeutettujen asiakkaiden ei siis tarvitse käydä palvelupisteessä lainkaan vaan matkat päivittyvät koululaiskortille elokuussa.

Jos kortti katoaa, uuden kortin saa Fölin palvelupisteestä lunastusmaksua (5 euroa) ja palvelumaksua (7 euroa) vastaan. Kerran myönnetty kortti tulee säilyttää koko oppivelvollisuuden ajan. Aiemmin myönnettyä korttia käytetään siinä tapauksessa, että kuljetus myönnetään myöhemmin uudelleen olosuhdemuutoksista johtuen.

Koululaiskortti on voimassa arkipäivisin ja lauantaisin. Se oikeuttaa kahteen matkaan jokaisena koulupäivänä. Koulumatkoilla on yhden tunnin vaihto-oikeus Föli-liikenteessä. Koululaiskortti alkaa toimia lukuvuoden ensimmäisenä koulupäivänä, mutta sen voi noutaa palvelupisteestä jo nyt.

Suosittele

Ajankohtaista

16.10.2018 14:50
Matkakorttien lataus busseissa ja mobiilisovelluksessa onnistuu normaalisti.
11.10.2018 13:40
Liikenneyhteydet paranevat, ja henkilökunta ja asiakkaat kiittävät.
11.10.2018 12:40
Lokakuussa föllärit saavat alleen nastarenkaat.