Kaupunkipyöräaseman voi ostaa yrityksen tontille

11.10.2018 13:47

Kaupunkipyöräaseman voi ostaa yrityksen tontille

Tiesitkö, että Turussa yritykset voivat ostaa kaupunkipyöräaseman tontilleen hintaan 900€/kk? Yksityiset toimijat voivat siis edistää kaupunkipyöräjärjestelmän laajenemista. Pyöräaseman myötä liikenneyhteydet paranevat, ja henkilökunta ja asiakkaat kiittävät. Ehkä uudetkin asiakkaat löytävät tiensä yrityksen luo. Föli-fillareiden eli fölläreiden asemat näkyvät muuten myös Fölin reittioppaassa!

Fölläriasemien hinnasto:

  • 10 pyöräpaikan teline, 900 eur + alv/kk
  • 15 pyöräpaikan teline, 1054 eur + alv/kk

10 pyöräpaikan asema vaatii leveydeltään 9 metrin ja syvyydeltään 4 metrin tilan. 15 pyöräpaikan asema vaatii tilaa leveyssuunnassa 13 metriä ja syvyyssuunnassa 4 metriä.

Tilaaja saa nimetä pyöräaseman haluamallaan tavalla ja asema näkyy kartoilla kyseisellä nimellä. Tilaaja saa kertoa pyöräaseman infotaulun toisella puolella, miten edistää kestävää kehitystä Turussa. Kyseessä ei ole mainospaikka.

Asema tulee osaksi Turun kaupungin kaupunkipyöräverkostoa ja palveluntuottajan hintaan sisältyvät kaikki samat asemaan ja siinä oleviin pyöriin liittyvät palvelut ja velvollisuudet, kuin Turun kaupungin omiin asemiinkin. Sopimukseen sisältyy mm. pyöräaseman pyörien tasapainottaminen Turun kaupungin sopimuksen mukaisesti.

Vuokrasopimus on määräaikainen, minimissään 12 kuukautta. Toimitus on 4 kuukauden kuluttua tilauksesta. Sopimus tehdään pyöräjärjestelmän toimittajan Nextbike Polskan kanssa. Tilaaja suunnittelee telineen paikan yhteistyössä Turun kaupungin kanssa. Tilaaja vastaa mahdollisista pohjatöistä sekä toimenpidelupahakemuksesta.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää: katariina.salokannel(a)turku.fi

Lue lisää fölläreistä: www.foli.fi/fillarit

Suosittele

Ajankohtaista

20.06.2019 09:03
Rollaattoria käyttävät matkustajat saavat kulkea maksutta arkisin klo 9-12.59 lähtevillä vuoroilla.
13.06.2019 13:31
Kokouksessa käsitellään mm. rollaattorien esteettömyyskokeilun jatkamista.
04.06.2019 12:48
Fölin ja Höyrylaiva s/s Ukkopekan edullisia yhteislippuja on myynnissä Fölin mobiilisovelluksessa.