Kaikki Fölin aikataulutiedot löytyvät reittioppaasta

17.10.2017 14:33

Kaikki Fölin aikataulutiedot löytyvät reittioppaasta

 

Reittioppaassa voi nyt tarkastella pysäkkiaikatauluja sekä reaaliaikaisesti että itse määrittelemälleen ajankohdalle. Laitteen paikannusta hyödyntämällä lähtöpaikkaa ei tarvitse syöttää itse. Hakutuloksia voi säätää tarkentamalla hakuehtoja, jolloin reittiopas näyttää käyttäjälle sopivimmat tulokset.

Reittioppaan voi antaa käyttää paikannusta tai lähtöpaikan voi kirjoittaa itse

Sallimalla laitteen paikantaa käyttäjän sijainnin osoitteessa reittiopas.foli.fi, reittioppaasta näkee heti milloin lähellä olevilta pysäkeiltä lähtee seuraavat bussit. Sivun voi lisätä laitteen aloitusnäyttöön, jolloin sivu toimii mobiililaitteessa kuin sovellus.

Lähtöpaikan voi myös kirjoittaa tai sen voi valita listasta. Lähtöpaikkaa voi helposti muuttaa myöhemmin kirjoittamalla uuden osoitteen, painamalla pitkään mobiililaitetta halutussa osoitteessa tai hiiren kakkosnäppäimellä.

ohjekuva

Etsitkö pysäkkikohtaisia aikatauluja?

Kirjoittamalla pysäkin nimen tai numeron hakukenttään sekä valitsemalla aikataulut, reittiopas näyttää oletuksena seuraavat lähdöt reaaliajassa. Tänään-valikon alta löytyvät aikataulut seuraaville päiville.

ohjekuva reittioppaasta

reittiopasohje

 

Omat suosikit reittioppaassa

Suosikkipysäkkejä, -paikkoja ja -linjoja voi lisätä tähti-symbolista. Reittiopas näyttää seuraavat lähdöt käyttäjää lähimpänä olevilta pysäkeiltä suosikki-listalle valittuihin suosikkikohteisiin. Suosikit ja aiemmat haut säilyvät kunnes selaimen historiatiedot poistetaan.

ohjekuva

ohje

Hakuehdoissa voi säätää esimerkiksi kävelyn määrää

Hakutuloksia voi säätää kohdasta tarkenna. Hakuehdoissa voi esimerkiksi vähentää kävelyn ja vaihtojen määrää sekä tallentaa halutut asetukset. Asetukset säilyvät niin kauan kunnes välimuisti tyhjennetään.

reittiehdotukset

ohje

 

 

 

Suosittele

Ajankohtaista

18.01.2019 08:15
Kokouksessa käsitellään mm. Kuhankuonon liikenteen jatkamista kesällä 2019 ja runkolinjastoesitystä.
16.01.2019 16:06
Tervetuloa asioimaan!
08.01.2019 14:33
Muuttolintujemme pesiessä aivan jossain muualla, on hyvä hetki bongata busseja.