Yhteisliput myynnissä Fölin mobiilisovelluksessa

 

Fölin mobiilisovelluksessa on kesällä myynnissä Fölin ja Höyrylaiva s/s Ukkopekan yhteislippuja. Yhteislippu sisältää yhdensuuntaisen reittimatkan s/s Ukkopekalla Turusta Naantaliin tai toisin päin, sekä Fölin kertalipun, jossa on kahden tunnin vaihto-oikeus. Yhteislippujen hinnat vaihtelevat päivän ja lähdön mukaan. Hinnat ovat 9 €, 16 € tai 22 €. Alle 15-vuotiaat lapset puoleen hintaan!

 

Lippujen saatavuuden kullekin lähdölle voi tarkistaa etukäteen Fölin mobiilisovelluksesta. Yhteisliput ovat myynnissä vain Fölin mobiilisovelluksessa.

Fölin kertalipun voi aktivoida eli ottaa käyttöön 7 vuorokautta ennen tai jälkeen Ukkopekan lähtöajankohdan, joka lukee lipussa. Sovelluksesta voi ostaa kerrallaan useita lippuja.

 

S/s Ukkopekka liikennöi 8.6. – 16.8. tiistaista lauantaihin klo 10 ja 14 Turusta Naantaliin, sekä klo 12 ja 16 Naantalista Turkuun. Takaisin Naantalista Turkuun pääsee Fölin linjoilla 6 ja 7 arkisin 10 minuutin välein. Kesäiltoina osa linjojen 6 ja 7 vuoroista lähtee Naantalin vanhasta kaupungista Maariankadulta kohti Turkua eli bussin kyytiin pääsee myös aivan Ukkopekan laiturin läheltä.

 

Höyrylaiva s/s Ukkopekka vastaa alusmatkasta. Lisätietoja tästä reitinosasta ja käytännöistä aluksella saa Höyrylaivaosakeyhtiö Ukkopekalta: www.ukkopekka.fi.

 

Lähtösatamat Turussa ja Naantalissa

Turussa Ukkopekka lähtee ravintola Vaakahuoneen Paviljongin edestä osoitteesta Linnankatu 40, 20100 Turku. Katso sijainti kartalta.

Naantalissa Ukkopekka lähtee vanhan kaupungin satamasta. Katso sijainti kartalta.
Naantalissa on myös varalaituri, jota käytetään sään sitä vaatiessa. Varalaituri sijaitsee 200 m Rantakatua eteenpäin varsinaisesta laiturista. Katso sijainti kartalta.
 

Lataa Fölin mobiilisovellus!

Fölin mobiilisovellus on ladattavissa iOS, Android ja Windows phone -laitteille puhelimen sovelluskaupasta. Sovelluksen löytää kaupasta esimerkiksi hakusanalla ”Föli” tai klikkaamalla omaa sovelluskauppaa osoitteessa https://payiq.net/turku/fi/. Sovelluksella voi ostaa Fölin mobiililippuja, ladata matkakortteja sekä etsiä sopivaa reittiä reittioppaasta.