Föli-lipun voi liittää tapahtumalippuihin ja seminaarikutsuihin

19.03.2019 07:50

Föli-lipun voi liittää tapahtumalippuihin ja seminaarikutsuihin

Fölin lipun voi liittää erilaisiin tapahtumalippuihin ja kongressikutsuihin. Liput luetaan sähköisesti, joten matkalippu voidaan toimittaa esimerkiksi sähköpostitse tai suoraan kutsuun tulostettuna. Föli-lippu on helppo liittää myös osaksi Lippupisteen kautta myytäviä tapahtumalippuja. Turun seudun joukkoliikenne Föli toimii Turussa, Kaarinassa, Liedossa, Raisiossa, Naantalissa ja Ruskolla. Yhteisellä joukkoliikennealueella on voimassa tasataksa eli sama lippu kelpaa kuuden kunnan alueella. Föli-yhteislippu on tällä hetkellä käytössä Turun Kaupunginteatterilla ja tulevasta yhteistyöstä on sovittu mm. Turun filharmonisen orkesterin ja Turun musiikkijuhlien kanssa. Lisätietoa yhteislipuista: www.foli.fi/yhteisliput

Kokous- ja kongressikutsut

Föli-lipun voi liittää kokouksen tai kongressin kutsuun ja tapahtumajärjestäjä voi näin helpottaa osallistujien liikkumista tapahtumakaupungissa. Joukkoliikennelippu luetaan bussissa / vesibussissa kutsussa olevasta QR-koodista. Erillistä Föli-lippua ei siis tarvita.

Lippupisteen kautta myytävät tapahtumaliput

Föli-lippu on helppo liittää mihin tahansa Lippupisteen kautta myytävään tapahtumalippuun. Föli-lippu tulostuu tällöin osaksi tapahtumalippua eli mitään erillistä joukkoliikennelippua ei tarvita. Tapahtumalippua näytetään Fölin bussissa / vesibussissa lukijalaitteelle, joka lukee lipun siinä olevasta viivakoodista.

Yhteislipuista sovitaan Fölin kanssa

Jos tapahtuma tai yritys haluaa lippuunsa/kutsuunsa mukaan Fölin lipun, asiasta ja hinnoista tulee sopia etukäteen Fölin kanssa. Yhteydessä kannattaa olla hyvissä ajoin.

Tapahtuman järjestäjä vastaa lippujen jakelusta asiakkaille. Föli-lippu voidaan toimittaa asiakkaalle sähköisesti tai paperisena.

 

Ota yhteyttä: joukkoliikenne@turku.fi

Suosittele

Ajankohtaista

08.07.2019 07:47
Kaupunkipyörien käyttöön opastetaan Föliblogissa.
03.07.2019 14:26
Livelikealocal.fi-sivusto kertoo paikalliset lomavinkit.