Joukkoliikennettä työstetään kohti liikkuminen palveluna -kokonaisuutta. Uusia ratkaisuja matkaketjujen sujuvuuteen eri kulkutavoilla ja palveluilla kehitetään jatkuvasti niin Turun seudulla kuin muuallakin Suomessa ja maailmalla.

Föli yhteistyössä monien toimijoiden kanssa tarjoaa matkantekoa helpottavia sovelluksia ja paketteja sekä yksityisten että yritysten käyttöön. Tul Föli!

Civitas Eccentric

Turun tavoitteena on olla hiilineutraalikaupunki vuonna 2040, ja fiksu liikkuminen on merkittävä osa tätä kokonaisuutta. Liikkuminen on vuonna 2040 ennen kaikkea kävelyä, pyöräilyä, sähköistä joukkoliikennettä ja ajoneuvojen yhteiskäyttöä. Kaikkia näitä päästään kehittämään syyskuun alussa 2016 alkaneessa kansainvälisessä EU-rahoitteisessa CIVITAS ECCENTRIC –hankkeessa (2016-2020), minkä toiminnot tukevat myös kaupungin strategisia tavoitteita vetovoimaisesta Turusta.

Föli yrityksille

Föli tarjoaa yrityksille keinoja helpottaa työntekijöidensä joukkoliikenteen käyttöä. Esimerkiksi työmatkaseteli on etu, jolla työnantaja voi tukea henkilöstönsä sujuvaa ja ympäristöystävällistä työmatkaliikkumista. Se parantaa työhyvinvointia ja terveyttä sekä pienentää työmatkoista aiheutuvia kustannuksia.  Lisäksi se parantaa yrityksen imagoa ja houkuttelevuutta työnantajana. 

VR

VR:n verkkopalvelusta voi ostaa sekä juna- että bussilipun samalla kertaa. VR:n kautta on saatavissa myös Fölin kertalippuja, kun junan lähtöasema tai määränpää on Turku, Kupittaa tai Turun satama.

Föli + taxi = Fölix

Fölix yhdistää taksin joustavuuden ja Fölin edullisen hinnan.

Voit joko soittaa taksin kotiovellesi, josta se vie sinut Föli-bussin kyytin, tai soittaa taksin pysäkille kotimatkaa varten. Fölix-palvelu toimii Raision alueella.

Tuup

Tuup on älykäs sovellus, jonka avulla voit suunnitella reitin, vertailla eri liikkumisvaihtoehtoja ja maksaa tulevaisuudessa eri liikkumispalvelut helposti ja turvallisesti. Myös Fölin liput on saatavilla sovelluksesta.

TripGo

TripGo on uudenlainen reittisovellus, joka tarjoaa reittivaihtoehtoja esimerkiksi joukkoliikennettä, polkupyörää ja taksia yhdistellen. Sovelluksella voi helposti ostaa myös Fölin lippuja.

Kliento

Fölin matkakortti on myös kanta-asiakaskortti! Tunnistaudu Kliento-käyttäjäksi ja nauti eduista ravintoloissa, kahviloissa, kaupoissa ja kauneushoitoloissa.

Föli-mobiilisovellus

Sovelluksella voi ostaa koko Fölin alueella voimassa olevia kertalippuja ja matkailijalippuja sekä TurkuCardeja. Sovelluksessa myydään myös yhdistelmälippuja, jolloin lippu sisältää sisäänpääsyn tapahtumaan sekä bussilipun. Föli-mobiilisovelluksella voi ladata myös arvo- ja kausikorttia.

Valmet Automotive -työmatkaliikenne

Fölillä pysäkille ja pysäkiltä töihin Uuteenkaupunkiin! Valmet Automotive, Turun kaupunki ja Varsinais-Suomen ELY-keskus järjestävät yhteistyössä työmatkaliikenteen vuoroja Turusta Uuteenkaupunkiin. Vuorot on sovitettu Valmet Automotiven työvuorojen mukaisesti. Valmet Automotive -työmatkaliikenteessä ei käy Fölin liput.

Fölin ja tapahtumien yhteisliput

Fölin lipun voi liittää erilaisiin tapahtumalippuihin ja vaikka seminaarikutsuihin.

1.9.2018 alkaen Turun Kaupunginteatterin lipulla voi matkustaa Fölissä ennen ja jälkeen teatteriesityksen. Teatterilippu toimii itsessään bussilippuna; lippua näytetään bussin etuosassa olevalle lukijalaitteelle, joka lukee lipussa olevan viivakoodin. Lue lisää!