Fölläreissä taas nastat alla - uutuutena kuukauden käyttöoikeus

01.11.2019 14:12

Fölläreissä taas nastat alla - uutuutena kuukauden käyttöoikeus

Föli-Fillarit on yhä Suomen ainoa ympärivuotinen kaupunkipyöräjärjestelmä. Marraskuun alusta lähtien kaikissa fölläreissä on nastarenkaat ja pyörät on huollettu valmiiksi toiseen talvikauteensa. Föllärit on mainio vaihtoehto, jos tahtoo liikkua kaupungissa kätevästi ja kestävästi myös talvella, mutta ei halua huoltaa omaa pyöräänsä talvikuntoon.
 
Marraskuusta lähtien Föli-fillareiden hinnoittelua on muutettu kaupunkilaisten toiveiden perusteella. Aiemmin käytössä ollut viikon käyttöoikeus on pidennetty kuukauden mittaiseksi, joten nyt kaupunkipyörät saa käyttöönsä myös edullisella 10 euron kuukausimaksulla. Usein fölläreitä käyttävälle edullisin vaihtoehto on kuitenkin vuoden käyttöoikeus, joka maksaa vain 40 euroa.  

Föli-fillarit on osa Fölin palvelukokonaisuutta, joten kaupunkipyörien maksuton käyttöoikeus sisältyy pysyvänä etuna useimpiin Fölin kausikortteihin: kausikortin haltijan täytyy vain käydä rekisteröitymässä kaupunkipyörien käyttäjäksi osoitteessa www.foli.fi/kaupunkipyorat.

Pyörien palauttamiseen liittyvät ongelmat on ratkaistu
 
Föli-fillarijärjestelmään on tehty lokakuun aikana myös ohjelmistopäivitys, jonka myötä aiemmin ongelmia aiheuttaneet pyörien palautukset tapahtuvat nyt varmemmin. Kaupunkipyöräjärjestelmän kehitystyö jatkuu edelleen ja esimerkiksi uusia asemapaikkoja testaavat POP-UP-asemat jatkavat kiertoaan. Vielä marraskuun ajan POP-UP-asemat sijaitsevat Länsikeskuksen K-Citymarketin luona ja Jyrkkälässä Jyrkkälänpolulla.

Tutustu Föli-fillareihin ja hanki käyttöoikeus kaaupunkipyörien kotisiuilla:
https://www.foli.fi/kaupunkipyorat

Föli-fillarit on toteutettu osana EU-rahoitteista CIVITAS ECCENTRIC -hanketta, jossa kehitetään kestävää liikkumista Turussa ja neljässä muussa Euroopan kaupungissa. Tutustu hankkeeseen:
https://www.turku.fi/civitas-eccentric

Suosittele

Ajankohtaista

20.01.2020 09:49
Uusi maksutapa pyritään saamaan käyttöön kevään aikana.
17.01.2020 09:17
Yölinjaa 89 esitetään liikennöitävän Pikkulaskiainen-opiskelijatapahtuman yhteydessä 13.2.
13.01.2020 14:26
Nobina tulee hoitamaan liikenteen 13 uudella dieselbussilla ja 12 uudella sähköbussilla.