Fölin ja Turun Kaupunginteatterin yhteistyö on herättänyt kiinnostusta

12.09.2018 10:51

Fölin ja Turun Kaupunginteatterin yhteistyö on herättänyt kiinnostusta

Teatterilipun viivakoodia näytetään bussin lukijaan, ja voilà, vihreä kyyti kulttuurin pariin voi alkaa! Vuoden mittaisena alkanut yhteistyökokeilu mahdollistaa Turun Kaupunginteatteriin saapumisen ja sieltä poistumisen Fölin bussilla tai vesibussilla ilmaiseksi saman päivän esityslipulla. Yhteistyö on herättänyt paljon kiinnostusta muissa teattereissa ja saanut positiivista palautetta asiakkailta.

"Olemme Fölissä iloisia ja ylpeitä tästä uudesta lippuyhteistyöstä! Fölin ja Turun Kaupunginteatterin yhteistyö on Suomen mittakaavassa ainutlaatuinen ja maailmallakin hyvin vähän toteutettu. Asia on otettu asiakkaidemme keskuudessa vastaan ihastellen, joten seuraamme suurella mielenkiinnolla miten paljon tätä uudenlaista lippua käytetään", Turun kaupungin joukkoliikennepalvelujohtaja Sirpa Korte kertoo tyytyväisenä.

Teatterin asiakkaalle bussiin nousu on mutkatonta, sillä Fölin lippu sisältyy valmiina kaikkiin Turun Kaupunginteatterin esityslippuihin. ”Bussin etuosassa oleva keltainen lukijalaite lukee paperisesta tai sähköisestä esityslipusta viivakoodin. Lippu on voimassa 3 tuntia ennen ja 2 tuntia jälkeen esityksen, ja siinä on yksi vaihtomahdollisuus molempiin suuntiin matkustettaessa”, Korte opastaa käyttäjiä.

Ilmainen bussimatka säästää parkkipaikan etsimiseltä keskustassa, tuleepa asiakas sitten Turusta, Kaarinasta, Raisiosta, Naantalista, Liedosta tai Ruskolta käsin. Föli-bussi kuljettaa teatteriin myös juna-asemalta esitykseen kiirehtivät katsojat. Turun Kaupunginteatterin myynti- ja markkinointipäällikkö Veera Westerlund rohkaisee kaikkia kokeilemaan esitykseen hurauttamista bussilla jo tänä syksynä. "Teatterin upeita uutuusnäytelmiä täynnä oleva ohjelmisto antaa siihen mainion syyn. Koska lippu toimii jo kolme tuntia ennen esitystä, aikaa on riittävästi myös esimerkiksi Varissuo-musikaalia varten suunnitellun teatteri-illallisen nauttimiseen teatterin ravintola Kivessä", Westerlund vinkkaa.

Korte väläyttää vastaavaa yhteistyömahdollisuutta myös muille Lippupisteen kautta lippuja myyville tahoille: "Fölissä käytössä oleva ID-pohjainen maksujärjestelmä mahdollistaa tämän yhteistyön, ja tulevaisuudessa myös muut vastaavat yhteistyöt tapahtumajärjestäjien ja yritysten kanssa. Minkä tahansa tapahtumajärjestäjän Lippupisteen kautta välitettyyn lippuun voi siis saada tämän ominaisuuden ja tapahtumajärjestäjä voi näin tarjota joukkoliikenneliput asiakkailleen."

Lisätietoa ja lipunmyynti:

Myyntipalvelu: 02 262 0030
kaupunginteatteri@turku.fi

 

Suosittele

Ajankohtaista

08.07.2019 07:47
Kaupunkipyörien käyttöön opastetaan Föliblogissa.
03.07.2019 14:26
Livelikealocal.fi-sivusto kertoo paikalliset lomavinkit.