Turun Kaupunginteatterin esityslipuilla voi matkustaa Fölissä ennen ja jälkeen teatteriesityksen

Turun Kaupunginteatteri ja Föli aloitti uudenlaisen yhteistyön 1.9.2018, kun Turun Kaupunginteatterin esityslippu sisältää Fölin lipun. Teatterilippu toimii itsessään bussilippuna; lippua näytetään bussin etuosassa olevalle lukijalaitteelle, joka lukee lipussa olevan viivakoodin. Mitään erillistä lippua ei siis tarvita.

 

Turun Kaupunginteatterin lipulla voi matkustaa Fölissä 3 tuntia ennen ja 2 tuntia jälkeen teatteriesityksen. Lipulla voi matkustaa yhteensä neljä matkaa eli molempiin suuntiin voi käyttää tarvittaessa yhden vaihdon.

 

Föli liikennöi Turussa, Kaarinassa, Raisiossa, Liedossa, Naantalissa ja Ruskolla, ja samat liput ovat voimassa koko alueella. Nyt siis kannattaa varata teatteriliput; parkkipaikasta ei enää tarvitse huolehtia, sillä Föli vie oven eteen!

Fölin ja Turun Kaupunginteatterin yhteistyötä on päätetty jatkaa myös tulevalla kaudella 2019 - 2020.

Yks ja sama lippu

Päivän kovin diili

Föli-liput seminaareihin ja tapahtumiin!

Fölin lipun voi liittää myös muihin lippuihin kuten erilaisiin tapahtumalippuihin ja vaikka seminaarikutsuihin. Lippuja voidaan lukea sähköisesti, joten matkalippu voidaan toimittaa esimerkiksi sähköpostitse tai suoraan kutsuun tulostettuna. Ota yhteyttä: joukkoliikenne@turku.fi.